Dome slatki dome
LIFESTYLE

Brzo i lako do čistih podova
Objavljeno 23. studenog, 2017.

Jednostavno, kako mu i ime govori, ovo je naizgled običan štapni mop čistač, no zahvaljujući integriranom spremniku za tekućinu on ne zahtijeva kantu s vodom.

Čišćenje doma, ureda ili nekog drugog prostora definitivno nije stvar u kojoj brojni uživaju, no uz pravi alat ovaj zadatak ipak može biti zanimljiv.

Ako ste pomislili da smo sišli s uma kada kažemo da čišćenje bilo čega može biti zanimljivo – razmislite još jednom. Naime, ako u rukama imate pravi alat za pravi zadatak, tada i taj zadatak može biti zanimljiv bez obzira na to koliko se napornim činio. Jasno, za takav rezultat bitno je nekoliko elemenata – jednostavnost, brzina i učinkovitost. Sva tri elementa u postupku čišćenja i održavanja podnih površina idealno ispunjava danas izuzetno popularan Spray Mop.

Čišćenje podova s vremenom se mijenjalo pa smo tako od krpa, kanti, mopova i spužvi došli do inovativnog Spray Mop čistača. Sigurno ste ovaj proizvod mogli primijetiti po brojnim TV reklamama, no zahvaljujući Facebook trgovini Cool Factory ova zanimljiva sprava može biti vaša i u pola cijene od one koju viđamo na TV reklamama. Ponukani upravo povoljnom cijenom, naručili smo jedan za naše svakodnevno održavanje uredskog, ali i stambenog prostora. Dakle, što je ovaj mop i zašto se zove Spray Mop? Jednostavno kako mu i ime govori, ovo je naizgled običan štapni mop čistač, no zahvaljujući integriranom spremniku za tekućinu on ne zahtijeva kantu s vodom. U praksi, Spray Mop čistač pokazao se više no idealan za svakodnevno čišćenje i održavanje. U ovakvim situacijama kanta i klasični mop previše su komplicirani i oduzimaju previše vremena za svakodnevno čišćenje. U uredu, kantu i mop uvijek je bolje upotrijebiti kada radite nekakvo generalno čišćenje, ili čišćenje teško zaprljanih prostora gdje se zahtijeva redovito čišćenje krpe, no za redovno čišćenje održavanih prostora kanta i mop jednostavno su stvar prošlosti. Dovoljno je u Spray Mop uliti sredstvo za čišćenje, ili vodu, te uz nekoliko pritisaka pošpricati površinu te ju u istoj radnji prebrisati. Izuzetno debela krpa od mikrovlakana pokupit će svu prljavštinu i tekućinu, a iza sebe ostaviti čist pod. Briljantno! Definitivno vrijedi svake - lipe! M.R.

Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike