Osijek
OPĆINA ČEPIN

Financijska potpora sportskim udrugama
Objavljeno 21. studenog, 2017.

Udrugama Općina Čepin tijekom godine pruža financijsku potporu za aktivnosti, programe i projekte koje provode na općinskom području.

Općinski načelnik Dražen Tonkovac objavio je upravo javni natječaj za financiranje pa poziva udruge koje provode projekte i programe od interesa za opće dobro na području Općine Čepin da se prijave na financijsku podršku projektima i programima koji pridonose razvoju kapaciteta udruga za opće dobro u zajednici, a mogu se prijaviti projekti i programi za prioritetno područje sporta.

- Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 5000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 80.0000 kuna. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 26. studenoga 2017. godine. Prijedlozi projekata i programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima koji su, zajedno s uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Općine www.cepin.hr. Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, ili osobno predati na urudžbeni zapisnik u pisarnicu Općine Čepin na adresi K. Zvonimira 105, 31431 Čepin - navodi načelnik Dražen Tonkovac.

Dodaje kako se sva pitanja vezana uz natječaj mogu postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektroničke pošte: opcina@cepin.hr, na telefonski broj 031/381 166, ili osobno u Općini Čepin. D.Pejić

Možda ste propustili...

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike