Mozaik
TEA MLINARIĆ, MISS HRVATSKE O IZBORU MISS SVIJETA U KINI

Presretna sam što sam 28. najljepša žena svijeta
Objavljeno 21. studenog, 2017.

Manushi Chhillar, 20-godišnja indijska ljepotica nova je Miss svijeta, a naša predstavnica Tea Mlinarić ušla je među prvih 40 u konkurenciji 118 ljepotica iz cijelog svijeta na izboru održanom na otoku Sanya u Kini. Podsjetimo, Tea Mlinarić se za izbor u Kini pripremala mjesec dana, a nedavno je u kategoriji Top model osvojila visoko treće mjesto.

- Ovih mjesec dana u Kini je bilo najljepše što sam mogla doživjeti. Vidjela sam puno toga, naučila puno toga, ali i upoznala nove prijateljice koje su postale dio moje obitelji. Odmah vam najavljujem dolazak Miss Finske u nasu zemlju i moram vam priznati da sam jako plakala kad smo se rastajale. Što se tiče same finalne večeri, presretna sam i imam razlog i biti, 28. sam najljepša žena svijeta, a to puno znači za mene i moju zemlju. Na natjecanju su bile 118 finalistice i biti 28. je veliki uspjeh. Iskreno, još malo sam pod dojmom od leta i boravka u Kini. Puno svega se dogodilo, puno toga imam za ispričati, ali jednostavno ne znam odakle početi. Želim reći da je ovo lijepa priča za mene, svakako preporučam djevojkama da se prijave na Miss Hrvatske, jer je predstavljati svoju zemlju na takvom natjecanju veliki ponos i to treba moći, a ja sam dokazala sama sebi da mogu i sretna sam zbog toga - rekla je pod puno emocija Tea Mlinarić.

Direkcija Miss Hrvatske, na čijem čelu je Maja Vračarić, rekla je kako je ovo veliki uspjeh i kako je Tea Mlinarić prezentirala Hrvatsku u najljepšem svjetlu. M.Kokaj

Možda ste propustili...

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

PRINC HARRY I SUPRUGA MEGAN MARKLE

Produciraju dvije serije za Netflix

Najčitanije iz rubrike