Sport
PULA

Istra 1961 čeka novog vlasnika
Objavljeno 17. studenog, 2017.

Iako je bilo najava kako će do petka potencijalni kupac NK Istre 1961, austrijski menadžer Eduard Brunner, zaključiti kupnju većinskog paketa kluba iz Pule, taj se rok produžio do petka u 24 sata. No, prema pisanju Hine, ako do tada na račun pulskog prvoligaša ne sjedne oko 2,5 milijuna kuna, kojim će se klupski račun odblokirati, počet će se pregovori s drugom stranom, odnosno sa švicarskom korporacijom koja je također iskazala zanimanje za kupnju.

Operativni direktor Istre 1961 Darko Podnar prije nekoliko je dana novinarima kazao kako je Brunnerova uplata spremna te da će novac na klupski račun “leći” najkasnije u petak, ali ta transakcija do sinoć nije bila realizirana. Ako se pak posao s Austrijancem izjalovi, za očekivati je da će se na “Drosini” okrenuti švicarskoj poslovnoj grupaciji, koja je navodno još uvijek zainteresirana za kupnju pulskog nogometnog prvoligaša.

Dok se u Puli očekivao austrijski menadžer, iz kluba je stigla vijest kako nedjeljna prvenstvena utakmica protiv splitskog Hajduka nije upitna, što je potvrdio i trener Istre 1961 Darko Raić Sudar. U pulskom su klubu osigurali novac za organizaciju nedjeljnog susreta pa su u skladu s tim i ulaznice već u online prodaji, a mogu se kupiti i na blagajni stadiona “Aldo Drosina”. H

Možda ste propustili...

PRVA ŽNL VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Mitnica zabila 15 komada

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

Najčitanije iz rubrike