Sport
RUKOMET

Spačva dočekuje Zamet
Objavljeno 18. studenog, 2017.

U 10. kolu Prve HRL Sjever rukometaši Osijeka, u subotu u 18 sati, gostuju kod Ivanića. U istom terminu Nova Gradiška dočekuje Viro Viroviticu, a sat vremena poslije Đakovo ugošćuje Rudar. Ostali parovi: Maksimir Pastela - PPD Zagreb 2, Garešnica - Moslavina, KTC - Medveščak Zg i Vidovec - Bjelovar.

Vodeća ekipa Druge HRL Sjever, ŽRK Osijek, u 8. kolu, u subotu (14 sati), gostuje kod Podravke 2 Lino. U goste će i drugoplasirana Zelina, koja istog dana od 16.30 igra kod Đakova. Ostali parovi: Baranja BM - Koka 2 (18 sati), Đurđevac - Brod (18.30), Tvin Virovitica - Bjelovar 2 (20 sati) i Vukovar - Multinorm Cerna (nedjelja, 17 h).

U Premijer ligi za rukometaše na rasporedu je 8. kolo. Jedna utakmica već je odigrana. Umag je svladao Karlovac sa 32:30. Rukometaši Spačve-Vinkovci danas (19 sati) u ŠSD u Vinkovcima dočekat će riječki Zamet. Vinkovčani su nakon sedam odigranih utakmica na petom mjestu, a Zamet je na posljednjoj, desetoj poziciji. Danas (subota) igraju se i svi ostali susreti 8. kola: Varaždin 1930 - Sesvete, Metalac - Poreč i Karlovac - Gorica. 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana