Mozaik
MAGDALENA BRKIĆ NA PRIJMU KOD GRADONAČELNIKA

Ovo je promocija Vinkovaca kroz mladost i ljepotu
Objavljeno 18. studenog, 2017.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić primio je Miss turizma Hrvatske 2017, Magdalenu Brkić iz Vinkovaca, rodom iz Nuštra, a koja danas živi u Vinkovcima, kako bi joj čestitali na osvojenoj tituli i dali potporu na izboru koji će se održati u Maleziji.

- Ovo je svojevrsna promocija Vinkovaca kroz mladost i ljepotu, ponosni smo da se možemo pohvaliti missicom, još ako je ona odlična studentica i predstavlja Vinkovce na najbolji način, onda smo prezadovoljni. Zahvalni smo svima koji su dali svoj glas na natjecanju Magdaleni Brkić, ali i njoj koja je uložila svoje slobodno vrijeme te otišla na izbor Miss turizma Hrvatske - istaknuo je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

Magdalena Brkić članica je Udruženja manekena “Loreena” iz Vinkovaca već tri godine i ovo joj je najveći uspjeh, do sada je bila Miss Slavonije 2016., te Miss osobnosti 2015. na izboru za Miss turizma Hrvatske. Bila je i finalistica na natjecanju za Miss Universe Hrvatske, a inače je studentica biologije u Osijeku i vratarka Ženskog rukometnog kluba Vukovar.

- Želim zahvaliti vinkovačkom gradonačelniku Ivanu Bosančiću koji je odvojio vremena s obzirom na velike obveze, da me primi u svom uredu. Što se tiče svjetskog izbora, dat ću sve od sebe kako bih što bolje prezentirala Hrvatsku na svjetskom izboru sljedeće godine u Maleziji - istaknula je Magdalena Brkić. Na kraju prijma vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić u ime Grada Vinkovaca uručio je poklon i cvijeće Miss turizma Hrvatske 2017. M.Kokaj

Madgalena Brkić

Miss turizma Hrvatske

Dat ću sve od sebe kako bih što bolje prezentirala Hrvatsku na svjetskom izboru sljedeće godine u Maleziji.

Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike