Zdravlje
OPTICAL EXPRESS VAS VODI U LONDON ZA NOVU GODINU

Božićni popust na lasersku korekciju vida
Objavljeno 20. studenog, 2017.

U poliklinici za lasersku korekciju vida Optical Express, Djed Božićnjak svake godine dolazi ranije i poklanja vam nevjerojatne božićne pogodnosti. Ove godine je djedica posebno darežljiv pa jednog sretnika vodi na putovanje u London za dvije osobe za  Novu Godinu. Zamislite početak nove 2018. godine bez dioptrije, u Londonu s dragom osobom!!!

 

Uz veeeliki božićni popust za sve one koji obave zahvat laserske korekcije vida od 15.11. do 31.12.2017. godine pripremili smo i prekrasnu, mekanu, božićnu dekicu koju svojim pacijentima darujemo svakog Božića, a možete osvojiti i četverodnevno putovanje za dvije osobe u London u periodu od 29.12.2017. do 01.01.2018.

Nagradna igra održat će se od 15.11. do 22.12.2017. godine.

 

Novac koji ćete uštedjeti na zahvatu možete iskoristiti za poklone svojim najmilijima, ili za shopping u Londonu :) Ako mislite da vas zahvat može spriječiti u ostvarenju putovanja, ne trebate brinuti. Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat.

 

- Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.
- Zahvat traje tek desetak minuta
- Već idući dan možete se vratiti većini svojih svakodnevnih aktivnosti


Ne morate  brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!

 

Naručite se na pregled preko naše internetske stranice, a mi ćemo vam pokloniti kupon s 50% popusta za pregled. Pronađite ovdje svoj kupon i naručite se.

 

Optical Express centar u Zagrebu je dio Optical Express grupe koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida sa iskustvom od preko 2.500.000 zahvata i surađuje s vrhunskim oftalmolozima i stručnjacima za lasersku korekciju vida. Svi Optical Express centri koriste isključivo Advanced CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zbog svoje preciznosti i brzine dovodi lasersku korekciju vida na višu razinu sigurnosti i kvalitete. Jedini smo na ovim područjima koji koriste i naprednu iDesign tehnologiju! Možete biti mirni, jer ovih ste blagdana u izvrsnim rukama!

 

Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.
Pravila nagradne igre

Najčitanije iz rubrike