Ekonomija
REZERVIRAJTE SVOJE RADNO MJESTO

Postanite dio uspješnog turističko trgovačkog tima na Lošinju!
Objavljeno 17. studenog, 2017.

Zanima vas rad u turizmu? Predani ste poslu i željni izazova? I oduvijek ste htjeli ljeto provesti na Lošinju? Ovo je vaša prilika!

 

Lošinjska Grupa Jadranka, peta najveća turistička trgovačka kompanija u Hrvatskoj i dobitnik nagrade Najbolji hrvatski poslodavac 2015., u potrazi je za čak 600 sezonskih radnika za radna mjesta konobara, barmena, kuhara, pomoćnog osoblja u kuhinji, sobarice, čistačice, spa terapeuta, recepcionera, radnika u hortikulturi, prodavača, slastičara, pekara, skladišno transportnog radnika, vozača „C” kategorije i drugih radnih mjesta.

 

Nudimo:

- ugovor o radu uz mogućnost dugoročnog zapošljavanja
- odlične uvjete rada i ostvarivanja bonusa
- kontinuirane edukacije i usavršavanje te mogućnost napredovanja
- osiguran smještaj i prehranu
- naknadu troškova prijevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu
- naknadu troškova sanitarnog pregleda

 

Dolazimo u Vaš grad i pozivamo Vas na intervju - predstavite se i recite nam zašto baš vi trebate postati dio uspješnog tima Grupe Jadranka.

 

Intervjui će se održati u utorak, 21. studenoga u Vukovaru u 9 sati u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u srijedu, 22. studenoga u Osijeku u 9 sati u Hotelu Osijek i u Đakovu u dvorani Gradske knjižnice u 14 sati te u četvrtak, 23. studenoga 2017., u Vinkovcima u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 9 sati i u Županji istoga dana u prostorijama Gradskog poglavarstva u 14:30 sati.

 

Rezervirajte svoje radno mjesto za sljedeću sezonu! Čekamo vas!

Vaša Grupa Jadranka

Najčitanije iz rubrike