Sport
VRIJEDNOSNICE POD TORNJEM

Krstić: Nas ne zanimaju njihovi problemi, imamo dosta svojih
Objavljeno 17. studenog, 2017.

Utakmice 7. kola HT Premijer lige košarkaša igraju se od petka do nedjelje. Danas su na programu dva dvoboja, a runda se otvara u Zagrebu, gdje Cibona dočekuje Vrijednosnice Osijek (18 sati, Arenasport). Košarkaši s Drave imali su dva tjedna bez prvenstvene utakmice, jer su u prošlom kolu bili slobodni. Stanka je dobrodošla, jer trener Vladimir Krstić ima mnogo problema, glavobolju mu zadaje zdravstveni bilten koji nikako da se popravi.

- Nisu trenirali Boban i Turalija, a kako i dalje nema Šarca, evidentno je da ćemo se Ciboni suprostaviti bez klasičnog organizatora igre. Tako smo već odradili utakmicu u Alpe Adria kupu u Češkoj protiv Brna, a jasno je da će protiv Zagrepčana trebati mnogo više koncentracije da bismo nadoknadili taj hendikep - smatra Krstić, koji će prvi put moći računati na mladog Roka Anzulovića koji je zbog ozljede prsta propustio dosadašnje utakmice.

Osječani će biti vatreno krštenje za novoga čovjeka na klupi najtrofejnijeg hrvatskog kluba. Cibona je nakon serije loših rezultata, ali i igara, promjenila trenera (Subotić), pa će tako u petak svoj debi imati Ante Nazor. Na “brokerima” je da mu ga otežaju koliko je to moguće, s obzirom na nepovoljne okolnosti.

- Sigurno je da će domaći igrači imati jak motiv, jer treba se nametnuti novom treneru. No, nas ne zanimaju njihovi problemi, imamo dosta svojih, jer i posljednje gostovanje u Splitu odradili su nekompletni, bili smo nadomak pobjedi, stoga u metropolu ne idemo bez ambicija - najavljuje trener Vrijednosnice Osijek, koje su prošle sezone u Gradskom vrtu prvi put slavili protiv Cibone koja je večeras ipak favorit.

Večeras još igraju Zabok - Ribola Kaštela, a u subotu se sastaju Škrljevo - Zagreb, Hermes Analitica (Zagreb) - Šibenik. Dan poslije na parket će Split - Alar (Sinj) i Jazine Arbanasi (Zadar) - Cedevita (Zagreb). Slobodan je Zadar.

Nino BENČINA
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike