Sport
NK ČEPIN

Bruno Brlić triput bljesnuo
Objavljeno 15. studenog, 2017.

Poslije posrtaja u Oriovcu Čepin je nastavio dojmljivim ovojesenskim trećeligaškim hodom. Pokraj Uljare, naime, bodove je ostavila i Slavonija (3:1), što je sastavu trenera Igora Totha bila već sedma pobjeda u jačoj konkurenciji koja je donijela plasman na peto mjesto dvije etape uoči zimske stanke. I uz dva boda zaostatka za vodećim tercetom tako da su Čepinčani u najužem krugu kandidata za zimovanje na vrhu. Da u nedjelju Požežani kući odu praznih ruku najzaslužniji je bio Bruno Brlić koji je postigao hat-trick te tako postao i najbolji klupski strijelac s osam pogodaka. Jednim više od kapetana Luke Agatića, a dva manje od vodećeg ligaškog tandema Škvorca i Jambrušića.

- Nije važno tko postiže pogotke, nego da to bude uvijek bar jedan više u protivničkoj nego u našoj mreži - počeo je Brlić i nastavio:

- Jača nam je natjecateljska konkurencija motiv i prilika iskazati se izvan lokalnih okvira, a na dobrom smo putu, čemu treba dodati da smo velika većina mladi igrači i možemo sigurno napredovati. Kako permanentno dobro igramo napunili smo se samopouzdanjem pa u takvom ozračju Požežani nisu imali šanse na našem terenu. Bodova je, moguće, više od očekivanja, ali smo ih zaslužili na terenu gdje do kraja jeseni nismo još sve rekli - samopouzdano je pričao taj 20-godišnji napadač Čepina koji je veliko osvježenje i ne samo u regionalnim okvirima. Tothovu momčad zadnje ovojesensko gostovanje vodi izvan Slavonije, u Čakovec, gdje je prošlosezonski prvak, u međuvremenu, teško stradao na istoku Osijeka.

- Međimurje je krenulo, zatim je u subotu osjetno izgubilo od druge momčadi Osijeka, pa je jasno da će rehabilitaciju tražiti protiv nas. Oni sigurno više vrijede nego što trenutačni položaj na tablici (u)kazuje, ali ni mi nismo slučajno na petom mjestu. Igrat ćemo uobičajeno i bez opterećenja, osim da se dobro predstavimo u tome dijelu Hrvatske. Budemo li na dosadašnjoj razini tada su povoljne vijesti iz Čakovca uključene - optimistično je Brlić majavio taj susret 14. kola.D.Lekšan

Možda ste propustili...

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

Najčitanije iz rubrike