Sport
CIBALIA

Tek će se saznati kada se
Štrkalj vraća na travnjak
Objavljeno 14. studenog, 2017.
Napadač Cibalije zadobio je ozljedu ramena u Kup susretu s Istrom 1961

Reprezentativnu stanku trener Cibalije Mladen Bartolović iskoristio je da još jednom provjeri svoju momčad, ovaj put protiv premijer ligaša BiH Slobode iz Tuzle. Utakmica je odigrana na stadionu Tušanj, u kojoj je svaka momčad imala nekoliko prilika, ali na kraju je susret završio bez pogodaka. Bartolović je provjerio igrače koji su dobili po jedno poluvrijeme da se dokažu, a netko od njih i ubaci u konkurenciju za sljedeći susret protiv Osijeka u Gradskom vrtu.

- Prvo bih zahvalio domaćinu na zaista odličnom prijmu, a što se tiče utakmice vodio sam 18 igrača u Tuzlu, jer imamo dosta ozlijeđenih igrača pa su oni ostali u Vinkovcima. Dečki su odradili utakmicu kako smo to željeli. Nismo uspjeli ostvariti pobjedu, ali smo dobro izgledali na terenu. Utakmica je poslužila svrsi, nitko se nije ozlijedio i to je u ovom trenutku najvažnije - pričao je Bartolović o gostovanju u Tuzli.

U razgovoru sa sportskim direktorom Vladimirom Balićem doznali smo kako će biti promjena u stručnom stožeru Cibalije. Naime, Balić je rekao kako će osloboditi Bartolovića rada s momčadi na treningu te da će umjesto njega to raditi treneri koji budu imenovani za taj posao.

- Za sada to rade treneri iz škole nogometa. A osim toga sve sam ja to i do sada radio. Kada sam dolazio znate da sam tražio još jednog pomoćnog trenera i da ga nisam dobio. Bilo bi dobro kada bi se to ostvarilo i da se samo koncentriram na pripreme za utakmicu i protivnike. Do zimske stanke ćemo ovako odraditi, pa ćemo onda vidjeti što i kako dalje.

Ovaj tjedan kreću pripreme za sljedeću utakmicu koja se igra sljedećeg vikenda. U subotu, u 15 sati, u Osijeku Cibalia gostuje kod drugoplasirane momčadi lige.

- Imamo dosta igrača izvan stroja. Štrkalj će tek na snimanje ramena i vidjet ćemo koliko će izbivati iz momčadi. Od prije nedostaju Vojković i Crnčević koji su još na listi ozlijeđenih. Miličević nije trenirao, a Plum i Pervan su radili prema posebnom režimu treninga. Priključili su nam se Vitaić i Muženjak, pa ću ovaj tjedan vidjeti koliko su spremni za utakmicu s Osijekom. Što se Osijeka tiče tu ne treba mnogo trošiti riječi. Izraziti su favoriti, imaju odličnu momčad, ali volim uvijek ponoviti: mi uvijek idemo sa željom da nešto ostvarimo iz svake utakmice. tako ćemo pokušati i protiv Osijeka sa željom da ostanemo neporaženi, zaključio je trener Cibalije.

Antun GRGIĆ
Možda ste propustili...

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

Najčitanije iz rubrike