Sport
STOLNOTENISKA SUPERLIGA

Vodeni nemoćni protiv zvijezda iz Varaždina
Objavljeno 13. studenog, 2017.

Stolnotenisači Vodovod Osijeka poraženi su u susretu 6. kola Superlige od varaždinskog Starra. Poraz nije iznenađenje, jer Varaždinci su uz dubrovački Libertas najbolja hrvatska stolnoteniska družina i bodovi u Gradskom vrtu očekivano su pripali gostima.

Iako je domaćin najavljivao borbu i priželjkivao senzaciju, vrlo je brzo postalo jasno u kojem smjeru ide meč. Prvi osječki reket Vjekoslav Zovko s glatkih 3:0 poražen je od Kineza Jia Zenga, a potom je najiskusniji igrač vodenih Dragan Knežević uhvatio samo set Ronaldu Ređepu i gosti su imali velikih 2:0. Mladi Mario Banek dobio je trećeg igrača gostiju Nikolu Horvata i to je bilo sve od Osječana koji u paru nisu imali nikakvih izgleda, a posao je završio Ređep trijumfom nad Zovkom. Domaći poraz od 4:1 ne zvuči dobro, ali to je očekivani rasplet sudara Vodovod Osijeka i Starra.

Drugi slavonski superligaš, Obrtnička škola iz Slavonskog Broda, nije imala izgleda protiv GSTK Zagreba. Arbanas i društvo igrali su kod kuće, ali su Zagrepčani slavili s uvjerljivih 4:0.

Nakon šest superligaških etapa na tablici vodi Libertas s maksimalnim učinkom, a u stopu ga slijede Starr i Dugo Selo. Vodovod Osijek s tri je pobjede i tri poraza peti na tablici, a Obrtnička škola (2-4) zauzima sedmo mjesto u poretku. I. Liović

Vodovod Os. 1
Starr 4

Zovko - Zeng 0:3; Knežević - Ređep 1:3; Banek - Horvat 3:2; Zovko/Banek - Zeng/Ređep 0:3; Zovko - Ređep 1:3

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike