Mozaik
MISS HRVATSKE PRIPREMA SE U KINI

Tea Mlinarić osvojila sjajno treće mjesto u natjecanju Top model
Objavljeno 13. studenog, 2017.

Finalistice izbora za Miss svijeta došle su na otok Sanya gdje su ih dočekale pripreme za finalu večer koja će se održati 18. studenoga 2017. U ovom tjednu djevojke su imale priliku na otoku Sanyau doživjeti doček Miss World Parade gdje su ih dočekali organizatori svjetskog izbora. Pripremale su koreografiju sa svjetski poznatim koreografom Simonom, natjecale se u “Head to Head challengeu”, u kojemu je naša Miss Tea Mlinarić morala odgovoriti na dva postavljena pitanja koja će uskoro izići na videu Miss World.

Ovih dana je na otoku Sanya bilo održano natjecanje u sportu i fitnessu, a Tein je žuti tim pobijedio u sportu.

Miss Hrvatske predstavila je i svoju nacionalnu haljinu koju je radio dizajner Iggy Popović. Haljina nosi naziv “Od Konavala do Slavonije”.

- Inspiraciju za haljinu našao sam u silueti konavoske narodne nošnje. U haljinu sam utkao dio sebe kroz moje podrijetlo iz konavlskog kraja, odgoj slavonski, ali i dio običaja aktualne Miss Hrvatske kroz senjsku buru - rekao je dizajner Iggy Popović.

Osim toga Tea je i predstavila haljinu Džemile Dilberović za natjecanje Top Model na kojemu je osvojila odlično treće mjesto.

- Srce mi je veliko kao kuća i hvala svima na podršci - rekla je pod puno emocija Tea Mlinarić.

Ovih dana Teu očekuju dosta teške pripreme, ali i prvi rezultati. Prema službenih stranicama Miss World, missosology.org, Tea kotira među 20 superfinalistica, ali to su neslužbene prognoze. Ipak je lijepo vidjeti Teino lice visoko na statistikama Miss World. M.Kokaj

Prema službenim stranicama Miss World, missosology.org, Tea kotira među 20 superfinalistica

Možda ste propustili...

KONCERT ZA NAŠIČKO SKLONIŠTE ŽIVOTINJA

Odlični Damir, Kristijan i Stela pjevali za Farmicu

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

Najčitanije iz rubrike