Mozaik
SLAVONSKA MISS UNIVERSE HRVATSKE

Brođanka Shanaelle Petty
otputovala je na svjetski
izbor u Las Vegas
Objavljeno 13. studenog, 2017.

Ajme kako sam uzbuđena, rekla nam je Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017., inače rodom iz Slavonskog Broda, strpljivo odrađujući još jedno fotografiranje prije nego što je sjela na avion i otputovala na svjetski izbor Miss Universe 2017. Finale tog najprestižnijeg izbora ljepote održat će se u Axis Planet Hollywood u Las Vegasu u nedjelju, 26. studenoga, uz izravan prijenos na FOX TV, a izbor će voditi Emmyjem nagrađeni Steve Harvey.

Shanaelle, koja je suvereno prošla sve prijamne ispite i intervjue kako bi se našla među osam posto primljenih na prestižni Massachusetts Institute of Technology (MIT), na koji kreće iduće jeseni, priznaje da ju je posljednjih nekoliko dana do odlaska u Las Vegas ipak malo hvatala trema pred onime što je očekuje na svjetskom izboru.

- Za fakultet učiš i pripremaš se iz predmeta koji se traži na prijamnom, pa znaš gdje si, a izbor Miss Universe je za mene ipak velika nepoznanica. Već mjesecima sam u kontaktu s ostalim djevojkama, iz cijelog svijeta, preko društvenih mreža, no veselim se upoznati ih i uživo - priča Shanaelle.

Našu misicu u dva i pol tjedna priprema u Las Vegasu očekuju sati i sati proba, raznih snimanja na lokacijama u okolici Las Vegasa, pa će u skladu s tim nositi i odgovarajuću odjeću: večernje i cocktail haljine Sherri Hill, sportsku i casual odjeću KiK-a te cipele Baldinini. I glamuroznu večernju haljinu u kojoj će se Shanaelle predstaviti žiriju i publici dizajnirala je poznata američka dizajnerica Sherri Hill, iz njezine Haute Couture kolekcije, a nacionalni kostim izradila je naša etnodizajnerica Mina Petra. To je jedinstvena čipkasta haljina s elementima lepoglavske čipke, a koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković.

Nacionalni poklon koji će Shanaelle ponuditi na humanitarnoj aukciji nacionalnih poklona bit će pozlaćene srebrne naušnice i ogrlica s privjeskom, replike starog dubrovačkog nakita, izrađene u Zlatarni Dodić, a jedne takve naušnice na poklon je dobila i Shanaelle.

Budući da je u Las Vegasu dočekuje suha pustinjska klima, Shanaelle će ponijeti izvrsne proizvode za njegu kose Schwarzkopf Professional, a raznim stylinzima podučili su je stilisti Salona Renata.

Prije puta u Las Vegas našu misicu je u Gradskom poglavarstvu Zagreba primila zamjenica gradonačelnika Bandića, gospođa Olivera Majić, i u svoje i gradonačelnikovo ime zaželjela Shanaelle sretan put i puno uspjeha na svjetskom izboru. Lijepim željama pridružile su se i bivše Miss Universe Hrvatske: mag. oec. Ivana Delač (MUH 2003.), dr. med. dent. Natalija Prica (2011.) i Elizabeta Burg (2012.), koje su se sa Shanaelle družile na čaju u zagrebačkom hotelu Esplanade i savjetovale je prije odlaska u Vegas. T.K.

Našla se među osam posto primljenih na prestižni Massachusetts Institute of Technology

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike