Sport
PRVA HMNL

Novi je prvoligaš prigoda za prekid serije od dva poraza
Objavljeno 11. studenog, 2017.

Osječki malonogometaši opet su “na točkovima”. Nakon što su u srijedu gostovali kod Uspinjače, već večeras (19,30 sati) ih očekuje novi gostujući izazov u Šibeniku kod Crnice. Nakon odličnog starta s tri uzastopne pobjede posljednja dva kola doživjeli su dva poraza pod gotovo istovjetnim okolnostima. Na putu prema pobjedama u susretima protiv Alumnusa i Uspinjače spriječio ih je okvir vrata. Naime, u ta dva susreta momčad Marina Smoje kombinirano je čak osam puta tresla grede ili vratnice.

- Sreća nam je malo okrenula leđa. Igramo dobro, stvaramo dovoljno prilika, ali iz njih umjesto mreže pogađamo vratnice. Valjda će to ubrzo prestati jer ne bi bilo ugodno doživjeti treći poraz u nizu - kaže Marin Smoje, trener Osijek Kelme.

Osijek Kelme u Šibeniku nije bez izgleda. Iako je Crnica također u lošoj seriji jer tri kola ne zna za pobjedu. Šibenčani su novi prvoligaš, a predvode ih reprezentativci Perišić i Pavić te Šamija.

- Znamo odakle nam prijeti opasnost i to ćemo pokušati zatvoriti, a s druge strane ne smijemo se ustručavati kvalitetno napasti. Vjerujem kako ćemo sreću opet okrenuti na svoju stranu jer za svaku pobjedu na gostovanju trebaš imati i bar malo njezine pomoći. Svaki rezultat osim poraza za nas je dobar, - kaže trener Osijek Kelmea.

Osječani u Šibeniku neće biti kompletni jer na put nije otišao “centar” Ante Ćurković, koji je spriječen obvezama na poslu. No, zato se u kadar vraća Goran Dakić, koji je odradio suspenziju od jedne utakmice zbog crvenog kartona koji je zaradio protiv Alumnusa.

Dalibor KELER
PAROVI 6. KOLA

Tri susreta 6. kola Prve hrvatske malonogometne odigrana su sinoć, a sastali su se: Nacional Zagreb - Albona Potpićan '98, Split Tommy - Alumnus (Zagreb), Brod 035 - Vrgorac, Novo vrijeme Apfel (Makarska) - Uspinjača (Zagreb), Crnica (Šibenik) - Osijek Kelme, Futsal Dinamo (Zagreb) - Square (Duborvnik).

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike