Novosti
NOVI POSAO BIVŠEG HRVATSKOG PREMIJERA

Milanović savjetnik albanskog premijera
Objavljeno 10. studenog, 2017.

Nekadašnji hrvatski premijer i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović već duže vrijeme radi kao savjetnik albanskog premijera Edija Rame, objavili su u petak beogradski mediji pozivajući se na izvješće albanske TV 21. Albanski premijer, prema navodima TV 21, potvrdio je to novinarima na zajedničkoj konferenciji za novinare s europskim povjerenikom za politiku susjedstva i proširenje Johannesom Hahnom u Tirani.

“Hrvatska je velika zemlja koja je primjer u regiji. Zoran (Milanović) odličan je prijatelj, a njegovi su savjeti uvijek dobrodošli... Hoću reći da je tako dobar prema meni, a njegovi savjeti korisni”, citiraju beogradski mediji Ramin odgovor na pitanje novinara u Tirani.

Vijest iz Tirane o savjetodavnom angažmanu nekadašnjeg hrvatskog premijera u uredu aktualnog predsjednika albanske vlade na pojedinim je beogradskim portalima tijekom dana dobila i tabloidnu crtu, pa je popraćena naslovima “Hrvat i Albanac kuju paklene planove: Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović radi kao savjetnik Edija Rame” ili “Dugo su ovo krili, a sad je Rama priznao: Albanci i Hrvati se udružili protiv Srbije”. H

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

APEL OSJEČKIH VATROGASACA

Profesionalni vatrogasac pijan pao u otvor cijevi

2

JOŠ JEDNA OPTUŽNICA PROTIV OSJEČKOG PODUZETNIKA DRAGE TADIĆA

Oštetio Osijek-Koteks za 15,7 milijuna kuna

3

POLICIJA PRIJAVILA BOŠKA V.

Bivši šef milicije u Dardi prijavljen za ratni zločin