Regija
EFIKASNIJE POSLOVANJE

Novootvorena poslovnica HPB-a
Objavljeno 11. studenog, 2017.
HPB-u povjerenje do sada dalo više od 3500 klijenata, svaki treći Belomanstirac klijent

Hrvatska poštanska banka otvorila je jučer novu poslovnicu u Belom Manastiru, u strogom gradskom središtu. Na taj je način građanima jedinog baranjskog grada, ali i cijele Baranje, omogućila još efikasnije bankarsko poslovanje u ugodnom i moderno uređenom ambijentu, na nešto više od 100 četvornih metara, koji su uredili hrvatski dizajneri, arhitekti i proizvođači. Novu poslovnicu otvorio je izvršni direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom Mato Filipović, koji je tom prigodom istaknuo kako je u osam godina poslovanja u Belom Manastiru Hrvatskoj poštanskoj banci povjerenje dalo više od 3500 klijenata, što znači da je svaki treći stanovnik Belog Manastira, zapravo, klijent HPB-a.

- HPB ima više od 50 poslovnica, od čega ih je u Slavoniji i Baranji l2. U svim poslovnicama, pa tako i u ovoj u Belom Manastiru, počeli smo jednu hrvatsku priču, jer je sve izrađeno u Hrvatskoj, počevši od dizajna pa sve do izvedbe i namještaja - rekao je Filipović, naglasivši kako imaju više od 600.000 klijenata, od čega ih je više od 25 posto u Slavoniji i Baranji, na što su ponosni. Dodao je kako je belomanastirska priča samo preseljenje poslovnice s jednog mjesta na drugo. U gradu su, istaknuo je, još od 2009. godine, ali su do sada radili u prostoru Hrvatske pošte, koja im je strateški partner, a s kojom imaju najveću mrežu u Hrvatskoj, koja se sastoji od više od 200 poslovnica. Gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob rekao je kako je svaka investicija u grad dobrodošla te napomenuo da izgled poslovnice uljepšava gradsko središte.

- Veseli me što je sve u njoj nastalo u Hrvatskoj - istaknuo je Rob. Voditelj poslovnice Tihomir Vukomanović ustvrdio je kako će nakon preseljenja imati znatno bolje uvjete nego do sada. Odnosi se to, naglasio je, na prostor za razgovor s klijentima i na ostale prednosti koje će značiti vrhunsku uslugu za klijente. U poslovnici će raditi šest zaposlenika, među kojima i jedan novi - osobni bankar, što je preduvjet za još uspješniju suradnju s građanima Belog Manastira i svim Baranjcima. Na otvorenju su bili brojni predstavnici gospodarskog, političkog i kulturnog života Belog Manastira, Baranje i Slavonije, među kojima i Ivan Šimić, predsjednik Uprave Glasa Slavonije.

Ivica GETTO
dONACIJA OD 12.000 KUNA

Prigodom otvorenja belomanastirske poslovnice Filipović je u ime Hrvatske poštanske banke uručio 12.000 kuna vrijednu donaciju belomanastirskom Dječjem vrtiću Cvrčak, točnije, nedavno otvorenoj jasličkoj skupini. Zahvalivši na donaciji, ravnateljica vrtića Ljiljana Tokić istaknula je kako će novac biti upotrijebljen za nabavu kolica.

U poslovnici će raditi šest zaposlenika, među kojima i jedan novi - osobni bankar

Najčitanije iz rubrike