Regija
ZNANSTVENI SKUP

Fizioterapija u sportu
Objavljeno 9. studenog, 2017.

VUKOVAR

U organizaciji Veleučilišta Lavoslav Ružička jučer je u Gradskom muzeju Vukovar održan treći Međunarodni znanstveno-stručni skup “Fizioterapija u sportu, rekreaciji i wellnessu”. Dekan vukovarskog veleučilišta, doc. dr. sc. Mirko Smoljić pojasnio je kako su prije dvije godine organizirali prvi stručni skup te s obzirom na odaziv velikog broja eminentnih profesora, odlučili su da on postane tradicionalan, uz povećanje broja autora i kvalitete radova.

- Skup je potpora našem specijalističkom diplomskom stručnom studiju preventivne fizioterapije, a ovom konferencijom želimo pokazati snagu i kvalitetu našeg studija te okupiti znanstvenike iz fizioterapijske branše, ali i šire. Naš je specijalistički studij spoj biomedicine i kineziologije, što je nešto novo u području fizioterapije i radi se o prevenciji sportskih ozljeda i rehabilitaciji - rekao je dekan.

Na skupu je sudjelovalo 35 izlagača iz Belgije, Slovenije, Srbije, BiH i više hrvatskih gradova.

- Ove smo godine prvi put upisali petu godinu specijalističkog studija, a sada razmišljamo i o uvođenju novih studijskih programa, s obzirom na to da smo dobili prostor Radničkog doma - rekao je Smoljić.D.Korpoš

Možda ste propustili...

DEFINIRANJE POSEBNOSTI GRADA HEROJA

Hoće li zakon ispuniti očekivanja Vukovaraca?

VINKOVAČKA TEHNIČKA ŠKOLA RUĐERA BOŠKOVIĆA

Proslava 50 godina mature

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U TRNAVI ODRŽANA 31. BONAVITA

Šampionskim vinima pehari, a publici "Gazde"!

2

DEFINIRANJE POSEBNOSTI GRADA HEROJA

Hoće li zakon ispuniti očekivanja Vukovaraca?

3

VINKOVAČKA TEHNIČKA ŠKOLA RUĐERA BOŠKOVIĆA

Proslava 50 godina mature