Osijek
MARKETINŠKI TRIK RAZLJUTIO GRAĐANE

Reklamirali taksi i pritom izazvali još veću gužvu u 15 sati
Objavljeno 8. studenog, 2017.

Kad su se u utorak između 14 i 15 sati na ulicama grada začule trube iz vozila u koloni, mnogi su na prvu pomislili da je riječ o svatovima. Ali onda su se sjetili koji je dan u tjednu, pa su znatiželjno pogledali kroz prozor. Upravo to bio je i cilj marketinške kampanje Osječkog taxija - možda će naživcirati dio građana, ali sada će svi pričati o njima!

I dogodilo se baš to. Nekoliko nam se čitatelja javilo na dežurni redakcijski telefon i slalo poruke na facebook-stranici. Različite generacije, ali jednak problem - nova im se taksi-služba zamjerila stvorivši zastoj na Vukovarskoj ulici u vrijeme kad su gužve ionako velike. Nije, dakako, pomogla ni činjenica da je na snazi posebna regulacija prometa u Trpimirovoj ulici zbog gradnje kružnih tokova, što pak donosi dodatno opterećenje u Vukovarskoj u kojoj je i inače gust promet oko 15 sati. A tu je i novonastali problem koji građani ironično nazivaju “crvenim valom” (moraju stajati na svakom semaforu, nap.a.).

- Najmanje što mi je trebalo kad sam se umoran i gladan vraćao s posla je nekoliko taksija koji su se u koloni, jedan za drugim, kretali daleko ispod maksimalno dopuštene brzine od 70 km/h. Razumijem da su htjeli zagospodariti ulicama kako bi ih svi zamijetili, ali držim da su odabrali loš termin za provedbu svoje marketinške strategije. Mogli su to učiniti nekoliko sati ranije kad nisu tolike gužve na najprometnijim ulicama - požalio nam se čitatelj H. L.

Obratili smo se novoj taksi-službi da čujemo njihovu stranu priče.

- Ovu priliku želimo iskoristiti kako bismo se ispričali svim građanima koji su stekli dojam da su u gužvi ili ako smo stvorili određenu dozu nervoze. Važna je obavijest da s radom krećemo od četvrtka, 9. studenoga u 6 sati, a svim ćemo se građanima odužiti korektnim cijenama i vrhunskom uslugom - rekli su nam iz uprave Osječkog taxija.

Objašnjavaju kako su se, uz jaku kampanju na društvenim mrežama, odlučili za promotivnu vožnju po osječkim ulicama kako bi što većem broju građana prezentirali da je u grad stigla nova taksi-služba - kažu iz uprave Osječkog taxija. A. Andrejek

Možda ste propustili...

DAVOR BILMAN PREDSTAVIO SVOJ “SKENER OSOBNOSTI”

Odjeća kao ogledalo osobnosti

STIPENDIJE OPĆINE ANTUNOVAC

Učenicima 400, studentima 700 kuna

26. ZIMSKA MATEMATIČKA ŠKOLA ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA

Nikad veći odaziv mladih matematičara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRAD OSTAJE BEZ TVRTKE ZA IZMJEŠTANJE VOZILA

Zbog financijskih problema,
“Pauk Osijek” prestaje s
radom i traži raskid koncesije

2

GUŽVA U POŠTI U “ŽUTOM NASELJU”

Čeka se gotovo pola sata jer je otvoren samo jedan šalter

3

22. SMOTRA SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU

Rektor maturantima: Slušajte roditelje, ali slijedite svoje srce!

oglas