Osijek
BUDI UZOR/INOVA U GRADSKOM VRTU

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova
Objavljeno 9. studenog, 2017.

Grad Osijek ove je godine domaćin međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor/Inova 2017. Trodnevna se izložba pod motom “Pametni gradovi”, u organizaciji tvrtke TERA Tehnopolis, uz partnere - Savez hrvatskih inovatora, Hrvatsku udrugu inovatora – poduzetnika i Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku - otvara u četvrtak, 9. studenoga, u 13 sati u dvorani Gradski vrt. Namijenjena je inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Dolaskom brojnih stranih delegacja i njihovim izlaganjm, izložba je prigodna za održavanje niza poslovnih razgovora, mjesto za pronalaženje partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika.

U sklopu izložbe održava se Poduzetnička akademija s pažljivim odabirom atraktivnih tema. Osim toga, Smotra poduzetničkih potpornih institucija i obrazovnih institucija važna je komponenta izložbe jer se mogu dobiti ključne informacije te potaknuti inovatorski rad i poduzetnički duh u mladih. Poseban je ponos izložbe natjecanje u pisanju poslovnih planova Budi uzor, koje će se održati 10. studenoga, kada finalisti izlažu svoje poslovne planove na trominutnim prezentacijama pred žirijem.

U Gastro kutku OPG-ovi će izložiti svoje specijalitete te na taj način dodatno promovirati najbolje od Osijeka i cijele Slavonije. Mr.M.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
oglas