Novosti
UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Domagoj Mikulić istaknuo kandidaturu za predsjednika HDZ-a grada Osijeka
Objavljeno 8. studenog, 2017.

Sinoć je, u prostorijama HDZ-a u Osijeku svoju kandidaturu za predstojeće unutarstranačke izbore za prvog čovjeka grada Osijeka istaknuo Domagoj Mikulić. Mikulić je tridesetogodišnji saborski zastupnik, po zanimanju inženjer agroekonomike i član HDZ-a od svoje 16 godine.
Pred stranačkim je kolegama obrazložio razloge svoje kandidature napominjući kako je do sada radio kao regionalni asistent EU zastupnika, tajnik Županijskog odbora hdz-A Osječko-baranjske županije, predsjednik Mladeži u OBŽ te kao međunarodni tajnik mladeži na nacionalnoj razini. Upravo mu dosadašnje stranačke dužnosti koje je obnašao časno, kaže Mikulić, daju legitimitet da zatraži povjerenje članstva te da u iduće tri godine vodi gradsku organizaciju HDZ-a u Osijeku. 

Politika je oduvijek bila dio mog života, a prošao sam sve faze političkog djelovanja od „lijepljenja plakata“, vođenja TO, vođenja kampanja i sve do najodgovornijih političkih funkcija. S pravom mogu reći kako sam istinsko dijete HDZ-a. Prije tri godine s Ivanom Anušićem krenuli smo u jedan projekt, projekt boljeg HDZ-a. Bio je to trnovit put koji nas je sve dosta naučio. Princip na koji smo djelovali je vrlo jednostavan, postavili smo cilj i odredili viziju i misiju. Jednako tako mislim i sada funkcionirati. Moja vizija HDZ-a u Osijeku je pobjednički HDZ i od trenutka kada pobijedim na unutarstranačkim izborima  primarni cilj će mi biti apsolutna konsolidacija stranke, stvaranje stabilnog sustava koji za zadatak ima profiliranje jasne politike HDZ-a u Osijeku i ljudi koji bi će biti nositelji tih politika.“ – kazao je Mikulić.
Mikulić ima potporu predsjednika županijskog HDZ-a i župana Osječko-baranjske županije Ivana Anušića te, sudeći po odazivu HDz-ovog članstva na njegovo predstavljanje, i  dobrog djela stranačkih organizacija u Osijeku.


„U takvom ozračju moramo nastaviti dalje, prvi korak je mjesto predsjednika HDZ-a grada Osijeka. Kada dobijem povjerenje naših članova, zadaća će mi biti vrlo jasno pozicionirati i profilirati HDZ u Osijeku. Slijediti politike HDZ-a i prenijeti ih na temeljne ogranke i cjelokupno članstvo. Bit ću predsjednik koji će znati braniti interes HDZ-a u Osijeku, gradu koji do sada nikada nije dao povjerenje kandidatu HDZ-a. Transparentnim radom, marljivošću, poštenom političkom borbom i angažmanom svih vas možemo ostvariti dugu težnju. Svatko tko se vidi u ovakvom HDZ-u je dobrodošao u nastavku jedne pobjedničke priče.“ – istaknuo je Mikulić dodajući kako ga unatoč saborskom mandatu obitelj veže za Osijek. Naime, nedavno je postao otac sinčića. P.R.

Možda ste propustili...

REAGIRANJE MIROSLAVA ŠEPAROVIĆA

Mišljenje Odbora je pravno ništavno

PREDSTAVLJENA PLATFORMA ZA PRAĆENJE OBRAZOVNE REFORME

Divjak: Važan je interes učenika i učitelja, a ne ideološki prijepori

Najčitanije iz rubrike