Regija
OBOLJELI OD MULTIPLE SKLEROZE

MS Tim Hrvatska na planinarenju na Papuku
Objavljeno 7. studenog, 2017.

VINKOVCI - Svi dobro znamo kolike probleme stvara bolest multipla skleroza, no nikada se ne treba zatvarati u sebe i uvijek treba ići korak naprijed.
MS Tim Hrvatska ovog vikenda odlučio je sve promijeniti, te pokazati da se sa puno volje,  htijenja i želje mogu napraviti veliki koraci, te su se uputili na jedno zanimljivo planinarenje na Papuk, što je prema njihovim dojmovima bilo jako korisno.


- Okupilo se naš sedam žena i željele smo pokazati da i tu prepreku možemo savladati. Uputile smo se na naše prvo planinarenje i ponosne smo na naš prvi osvojeni vrh i jedno jako lijepo druženje. Ovo je zasigurno dobra pozivnica, da nam se u idućim akcijama pridruže i ostali, da nas bude više, jer samo jednim zajedničkim druženjem možemo puno toga napraviti. Nije nam bilo teško, jer ako imate dobru ekipu, kao što smo mi imale, ništa nije teško, rekla je Mirjam Jukić, predsjednica nacionalne udruge oboljelih od multiple skleroze MS Tim Hrvatska.
Na kraju recimo MS Tim Hrvatska osim planinarenja sudjelovao je na velikoj biciklijadi Vinkovci-Vukovar, te na još niz raznih akcija.
Mario Kokaj

Možda ste propustili...

IZ EUROPSKE UNIJE 4,5 MILIJUNA KUNA

Proširuju vrtić, imat će jaslice

U SPOMEN-MUZEJU BISKUPA STROSSMAYERA

Bajke Đakova na izložbi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

EU ZA HUMANO USMRĆENJE

Inspektor može za nehumanost kazniti na kolinju

2

MILIJUNSKA ULAGANJA NA PODRUČJU OPĆINE KNEŽEVI VINOGRADI

Nagodinu jaslice, igralište, kružni tok, kanalizacija...

3

SUPRUŽNICI DUJIĆ IZ ŽUPANJE OGORČENI

Do kuće mogu samo preko pruge, HŽ brani prelazak