Osijek
USPJEŠAN NASTUP PLIVAČA IZ OSJEČKOG KLUBA

“Delfini” na natjecanju u Splitu osvojili čak četiri zlatne medalje
Objavljeno 7. studenog, 2017.

Nakon proljetnog nastupa na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u Splitu, te ljetnog nastupa Franka Štimca u nacionalnoj selekciji na natjecanju mladih europskih sportaša paraolimpijaca, i jesen donosi rezultatski uspješan nastup Plivačkog kluba osoba s invaliditetom Delfin. Nastupili su u Rijeci na Otvorenom regionalnom prvenstva u plivanju za osobe s invaliditetom. Natjecalo se ukupno 16 klubova - 11 iz Hrvatske te iz Slovenije, Srbije i BiH, ukupno 111 plivača koji su startali 290 puta.

- Naš klub je i ovaj put zabilježio značajne rezultate i isplivano je mnogo osobnih rekorda. Osvojena su četiri prva mjesta od kojih je tri osvojio Franko Štimac i jedno Marijan Gazdić. Njih dvojica zauzela su i nekoliko drugih i trećih mjesta, dok su treća mjesta zauzeli i Filip Nelović, Denis Lenger i Marko Šilović - izvijestila je Snježana Benkotić, predsjednica kluba.

Na natjecanje su još išli i Tin Barbarić, Marko Kovačević, Juraj Plazibat i Nemanja Vojvodić koji nisu bili među osvajačima prva tri mjesta, ali su neki od njih isplivali osobne rekorde i popravili vremena. D.Ku.

Možda ste propustili...

PREDAVANJE STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA

Učenje o Crvenom križu

U HRVATSKOM DOMU U ANTUNOVCU

Tradicionalna 7. "Pustaraška noć"