Osijek
IZBOR PETOG DIREKTORA GRADSKIH TVRTKI POTVRDIO NAGAĐANJA

Direktor Tržnice (ipak) Igor Medić
Objavljeno 8. studenog, 2017.

Nakon što su 7. listopada na konferenciji za novinare u Kuhačevoj 9 obznanjena imena četiri osobe izabrane za direktore gradskih trgovačkih društava na prethodno raspisanim javnim natječajima, nepoznanica je ostalo samo tko će biti novi direktor tvrtke Tržnica d.o.o.

Razlog tome bilo je poništenje natječaja za ovu tvrtku, i to zbog proceduralne pogreške, pa je novi natječaj za prvog čovjeka Tržnice raspisan ponovno, a na njega su se prema riječima predsjednika Nadzornog odbora Drage Šerića prijavila tri kandidata.

Naime, podsjetimo kako je Glas Slavonije još 21. rujna, nakon sjednice Gradskog vijeća, objavio kako bi prema javnom pogovoru direktor ove tvrtke trebao biti Igor Medić. Upravo je ime ovog magistra ekonomije ovih dana osvanulo i na web-stranici tvrtke Tržnica d.o.o. , gdje stoji kako je on direktor ove gradske tvrtke.

- Natječaj je završen i prvi radni dan novog direktora bio je 1., odnosno 2. studenoga. Imali smo tri prijavljena kandidata. Jedan nije formalno zadovoljavao tražene uvjete, odnosno nije imao traženu spremu. Drugo dvoje kandidata dobilo je izvrsne preporuke, no nakon obavljenih intervjua Nadzorini odbor jednoglasno je izabrao Igora Medića. Riječ je o osobi koja jako dobro poznaje gradski sustav. Bio je direktor BIOS-a, GPP-a, ali i u realnom sektoru u Srbiji i Sloveniji. Osobno sam sastavljao pitanja za intervju i mogu reći da je na sva sjajno odgovorio. Osim toga, on je i magistar ekonomije te asistent na fakultetu, tako da osim praktičnog ima i dobro teorijsko poznavanje ekonomije - nahvalio je novog direktora Drago Šerić, predsjednik NO Tržnica.

Inače, Medić je za protukandidata imao ekonomisticu iz Đakova. Kako doznajemo, bivši direktor Ante Šimić ostaje u sustavu Tržnica, a o novom radnom mjestu bivšeg direktora odlučit će novi direktor Medić. N. Z. Eberhard

Utorak je bio i posljednji dan natječaja za novučelnu osobu Dječjeg vrtića Osijek

Možda ste propustili...

20 GODINA ISUSOVAČKE KLASIČNE GIMNAZIJE

Zahvale uz praizvedbu Igrecove Slavonske mise

U CENTRU ZA PROFESIONALNU REHABILITACIJU

Promocija knjiga Tihomira Dujmovića

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
oglas