Mozaik
PRIPREME ZA MISS SVIJETA SU U TIJEKU

Miss Hrvatske u Kini: Posjetila Muzej svile i cirkus Chimelong
Objavljeno 8. studenog, 2017.

U tijeku su pripreme za Miss svijeta, koji će se održati 18. studenoga u Kini, a Hrvatsku će predstavljati lijepa Tea Mlinarić iz Senja. Prema tjednom pregledu priprema, djevojke su bile podijeljene u natjecateljske skupine za sportske aktivnosti pod nazivom “Head to Head Challenge Draw”.

Tea je kao predstavnica Hrvatske pripala žutom timu, grupi 12, koju djeli s misicama Rumunjske, Engleske, Fidžija, Gvatemale i Senegala. Kako bi Tea dobila što više glasova, bitno je skinuti aplikaciju MobStar i glasati na Miss World i Tea Mlinarić profilima. Jednako je važna i aktivnost na Facebook stranicama Miss World Croatia, gdje će o glasovima za Teu odlučivati ljudi iz Hrvatske.

Finalistice izbora Miss World posjetile su grad Hangzhou, koji leži na delti rijeke Yangtze. U gradu koji ima oko osam milijuna stanovika posjetile su Muzej svile i obišle jezero Taiping. Osim toga, otvorile su ceremoniju Miss svijeta i predstavile svoje zemlje i projekte na kojima u njima rade.

Tea se predstavila razglednicom ljepote Hrvatske, kao i svoj humanitarni projekt “Njegujmo život” za udrugu Debra - djeca leptiri. Također, posjetila je najpoznatiji nacionalni kineski cirkus i gledala predstavu “Put svile”. Djevojkee su snimale show s cirkusantima cirkusa Chimelong te nazočile najvećem događaju u Kini - Kineskom nacionalnom cirkusu.

Finalistice izbora Miss svijeta posjetile su turistički resort Chimelong, najveći zabavni park u Kini, koji ima više od 60 atrakcija, uz svakodnevni kapacitet od 50.000 posjetitelja. Mogu se pohvaliti da su ondje 2014. rođene rijetke vrste divovskih pandi, koje su preživjele. Danas su u parku tri pande i prava su atrakcija.

Miss Hrvatske Tea Mlinarić posjetila je Chimelong Ocean Kingdom, International Ocean Resort u Hengqinu, Zhuhai, što je iskustvo koje će Miss Hrvatske ostati u lijepom sjećanju.

Na kraju recimo, Tea Mlinarić broji posljednje dane na ovoj destinaciji, onda kreće put otoka Sanye, gdje će boraviti sve do velikog finala, a tamo je očekuje polaganje novih kategorija i novi izazovi.

otvorena

CEREMONIJA MISS SVIJETA SLUŽBENO JE POČELA

GLASAJTE ZA TEU

Kako bi Tea Mlinarić dobila što više glasova, bitno je skinuti aplikaciju MobStar i glasati na Miss World i Tea Mlinarić profilima.

Možda ste propustili...

GODIŠNJA PRIZNANJA HRVATSKE DISKOGRAFSKE UDRUGE

Za najprodavaniji album u 2018. nagrađena Mia, a Vatra za grupu godine

ADVENTSKI KONCERT U POŽEGI

Zbor Vila Velebita slavio 20 godina

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U DJEČJEM VRTIĆU SUNCOKRET

Motomrazovi darivali mališane

2

AUTO MARITEA MISS I MISTER TURIZMA HRVATSKE 2018.

Pobjedniciizbora Emilly Mršić i Sven Vlahoviček

3

SAVRŠENO NOSIVI KOMADI IZ ZIMSKE KOLEKCIJE LANE PULJIĆ

Zima je godišnje doba koje obožavaju baš svi ljubitelji mode