Novosti
PREMIJER S KOALICIJSKIM PARTNERIMA

O opozivu Vlade do kraja ovog tjedna
Objavljeno 6. studenog, 2017.

Premijer Andrej Plenković održao je u ponedjeljak u Banskim dvorima redovan sastanak s predstavnicima stranaka koje čine parlamentarnu većinu na kojem se raspravljalo o idućoj sjednici Sabora koja počinje u srijedu i na kojoj je na dnevnom redu, između ostaloga, pitanje povjerenja ministrici za demografiju, obitelj mlade i socijalnu politiku Nadi Murganić.

“Raspravljali smo o ključnim točkama dnevnoga reda i kako tko gleda na pojedine točke poput Zakona o lokalnoj samoupravi, pitanje povjerenja ministrici Murganić, pitanje prijedloga Obiteljskog zakona i drugim važnim pitanjima”, izjavio je nakon sastanka Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a. Dodao je da će tijekom tjedna doći na dnevni red i pitanje opoziva cijele Vlade koju je pokrenula oporba. Na novinarski upit kako će glasovati po točki opoziva Vlade, Pupovac je kratko odgovorio da je on dio vladajuće većine.

I dok je Popovac rekao kako na sastanku nije bilo riječi o radu saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor, Ivica Mišić (NZ) izjavio je nakon sastanka da je i o tome bilo riječi i da će, kako je on razumio, ono raditi dok se ne pokrene sudski postupak. H

Možda ste propustili...

REAKCIJE HRVATSKOG DRŽAVNOG VRHA NA IZBORE

Plenković: Izbor Komšića nije dobar za cijelu BiH

SSSH O PROSVJEDU 20. LISTOPADA:

To je samo set mjera, a ne mirovinska reforma

Najčitanije iz rubrike