Novosti
NOVI POTEZ VLASNIKA AGROKORA

Todorić i dalje u bijegu, ali šalje kaznene prijave
Objavljeno 5. studenog, 2017.

Na blogu se ponovno u nedjelju oglasio Ivica Todorić za kojim je raspisana crvena tjeralica zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 milijuna kuna, te navodi da je podnio kaznenu prijavu “zbog kriminala u Agrokoru” protiv izvanredne uprave u Agrokoru i odgovornih. U kaznenoj prijavi koju je uputio Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu preko svojih opunomoćenika, Ivica Todorić naveo je svoju adresu u Zagrebu, Himper 5. Todorić je, kako piše na blogu, kaznenu prijavu podnio protiv Martine Dalić, potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva, Ante Ramljaka, izvanrednog povjerenika Vlade RH u izvanrednoj Upravi koncerna Agrokor, Thomasa Wagnera, suosnivača i supredsjedatelja Uprave Knighthead Capital Managementa te tvrtke Knighthead Capital Managment.

“Potezi izvanredne uprave, koje odobrava Vlada, kao rezultat imaju pogodovanje odabranima i zastrašujuće urušavanje vrijednosti tvrtki iz koncerna, čemu svjedoče i burzovni rezultati trgovanja dionicama Agrokorovih tvrtki koje, očito, treba uništiti kako bi se prodale u bescjenje”, ustvrdio je Todorić na blogu.

Ivica Todorić još uvijek je nedostupan hrvatskom pravosuđu. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u nedjelju je na upite novinara zna li hrvatska policija gdje je Todorić, rekao kako naša policija aktivno surađuje s policijama u Europi i u svijetu. H

Možda ste propustili...

FRA ANTE PERKOVIĆ, SVJEDOK VUKOVARSKE TRAGEDIJE

U mojoj župi u Borovskom naselju je 1991. i počeo rat

SUD U BIH ODBIO PRIZNATI LEX AGROKOR

Branko Marić: To je pravni nonsens

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ANTE DUGAN SAMURAJ, VUKOVARSKI BRANITELJ

Nosit ću zastavu dokle god
budem mogao stajati

2

UOČI DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU GRADA HEROJA

U Osijeku upaljeno 8000
lampiona u čast Vukovara

3

FRA ANTE PERKOVIĆ, SVJEDOK VUKOVARSKE TRAGEDIJE

U mojoj župi u Borovskom naselju je 1991. i počeo rat