Crna kronika
SPORNA SNIMKA TONYJA CETINSKOG

I prije je jurio uskom ulicom
Objavljeno 6. studenog, 2017.

ROVINJ

Dan nakon što je Mercedes koji je vozio Tony Cetinski prešao preko tijela 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina, okolnosti smrtnog stradavanja još se ne znaju. Tako službeno nije poznato je li u ovoj uskoj ulici u središtu Rovinja preminuli muškarac već ležao na cesti ili ga je usmrtio pjevačev Mercedes.

U subotu se o nesreći oglasio i prometni stručnjak Željko Marušić, koji tvrdi da Cetinskog teško kompromitira snimka njegove lude vožnje Pustom ulicom, a koja je snimljena prije više od pola godine. Nakon što su pojedini mediji objavili ovu informaciju, snimka je tijekom subotnjeg poslijepodneva uklonjena s Youtubea. “Policija je propustila pravodobno registrirati kompromitirajuću YouTube snimku i kazneno prijaviti Cetinskog te mu zbog toga oduzeti prometnu dozvolu”, napisao je Marušić.

Javnosti se obratila i Gordana Grbeša, odvjetnica Tonyja Cetinskog, koja je napisala kako je u trenutku nailaska Mercedesa 62-godišnjak ležao na ulici i da ga Cetinski nije mogao vidjeti.” Grbeša Marušićeve tvrdnje odbacuje i kaže kako je snimka nastala za potrebe emisije Star in the Car. Ona je za potrebe snimanja “obavljena u kontroliranim i sigurnosnim uvjetima, te kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji Tonija Cetinskog tijekom petka...”M.Bu.

Možda ste propustili...

PRIJAVA 45-GODIŠNJAKU

Šverc duhana iz susjedne Bosne

TUČNJAVA I NAPAD U SLAVONSKOM BRODU

Izboden mladić nožem na autobusnom kolodvoru

NESREĆA U SLAVONSKOM BRODU

Pilot jedrilice "aterirao" na krošnju