Osijek
NOVA TRGOVINA NA TRGU SLOBODE

“Šmizla” - trgovina za sve ljubitelje mode
Objavljeno 6. studenog, 2017.

Nema onoga tko nije zastao ispred Šmizle, accessories prodavaonice koja je vrata kupcima otvorila u subotu na Trgu slobode 3. I ne samo to, nisu odoljeli ući i ponešto kupiti i pripadnici mlade, ali i starije generacije, što i ne čudi jer ondje, možemo reći, nema čega nema, i to u raznim tonovima – od šarenih do onih jednostavnih, jednobojnih.

- U ponudi su muške i ženske kožne torbe, od kojih imamo i one poslovne i casual, potom razni zimski “program”, odnosno kape, šalove i rukavice, a tu je i razni nakit, privjesci, ogrlice i brojne druge “sitnice” koje će razveseliti ljubitelje raznih modnih dodataka - ispričala je vlasnica Jasna Rat, dodajući da nije slučajnost da prodavaonica nosi ovaj zanimljiv, nesvakidašnji naziv. Naime, kako je “šmizla” među ljudima znana kao urbana djevojka koja se voli “modirati i kinđuriti”, uz spomenuti asortiman proizvoda ne čudi što je odabran upravo taj naziv. Dakako, osim što privlači nazivom, prodavaonica je posjetitelje privukla već spomenutim asortimanom koji se, kaže Rat, razlikuje od onih u drugim prodavaonicama.

- Mislim da se razlikujemo i po izboru, ali i modelima, a cijene su vrlo pristupačne. Također, pratit ćemo ono što zanima naše sugrađanke i sugrađane i očekujemo isporuku još većih količina proizvoda koje ćemo ponuditi svojim kupcima - poručila je Rat, čija je prodavaonica za kupce otvorena radnim danom od 8 do 20, a subotom od 8 do 13 sati. M. Mihelić

U ponudi su muške i ženske kožne torbe, potom kape, šalove i rukavice, razni nakit, privjesci, ogrlice...