Osijek
SAJAM ANTIKVITETA U TVRĐI

Uz antikvitete, u ponudi bili i HEP-ovi proizvodi
Objavljeno 6. studenog, 2017.

Posjetitelji Sajma antikviteta u organizaciji Glasa Slavonije najbolje znaju da se tradicija ne zaobilazi, pa su se tako i ove prve subote u mjesecu okupili na Trgu Svetog Trojstva kako bi pronašli nešto za sebe.

Ponuda je iz mjeseca u mjesec sve bogatija, a neki koji su već izlagali na Sajmu odlučili su to učiniti ponovo. Jedan od takvih je štand HEP Opskrbe d.o.o. koja je, nakon lipanjske ponude na Sajmu odlučila predstaviti svoje proizvode i u studenome. Ne čudi stoga da se velik broj posjetitelja okupio upravo kod njih kako bi čuli što je novoga u ponudi, ali i zavrtjeli kolo sreće i dobili vrijedne nagrade.

- Reklamiramo naš proizvod Hepi, a riječ je o proizvodu za kućanstva koji nudi kupcima uštedu od pet posto na dio koji se odnosi na samu potrošnju. Ono što im osim uštede pružamo je i dodatna ušteda – samoočitanje preko kojeg ih oslobađamo mjesečne opskrbne naknade - pojasnila je Bojana Šnur iz HEP Opskrbe, dodajući da u brojkama to iznosi 8,36 kuna s PDV-om. Osim toga, rekla je, kupci nemaju ugovornu obvezu, no budući da HEP Opskrba nudi najpovoljniji tarifni model, Šnur vjeruje da će kupci biti dugotrajno zadovoljni. Na štandu su kupci mogli ostaviti svoje kontakt-podatke i potom zavrtjeti kolo sreće te dobiti neku od nagrada, a što su uglavnom i koristili.

Zanimljiva je bila i ponuda gospodarskih vozila Fornix autokuće koja je generalni zastupnik za Renault, Nissan i Daciu, a gdje smo također zatekli brojne zainteresirane građane. Ne samo posjetitelja već ni kupaca nije manjkalo ni na drugim štandovima na kojima su, tradicionalno, izloženi stari predmeti raznih namjena, a mnogi su našli nešto za sebe i kupili pokoji suvenir ili predmet kao trajnu uspomenu na još jedan uspješan Sajam antikviteta.

Marija MIHELIĆ
NA SAJAM CILJANO ZBOG LJUTOG UMAKA

I dok su neki posjetitelji došli kako bi obišli sve štandove na Sajmu, neki su bili ciljano i samo radi “svog prodavača” ove subote u Tvrđi.

- Jednom sam kušala ljuti umak i oduševila sam se. Pitala sam prodavača gdje ga mogu kupiti i kad je rekao na Sajmu, ne propuštam nijednu priliku da kupim jednu bočicu. Usput još prošećem, obavezno kupim langošicu, popijem kavu s prijateljicama i baš uživam - ispričala je 39-godišnja Osječanka iz Donjega grada.