Osijek
GRADSKA LIGA PROTIV RAKA I IK JAVOR

Slobodnim aktivnostima do zdravlja
Objavljeno 6. studenog, 2017.

Gradska liga protiv raka Osijek i Izviđački klub Javor u suradnji organiziraju aktivnost Slobodnim aktivnostima do zdravlja te pozivaju sve građane da se odazovu na ovaj poziv i budu kreatori vlastitog zdravlja.

Sve što treba jest izabrati jednu slobodnu aktivnost prema vlastitom izboru (može i više aktivnosti) te pokazati i dokazati kako vaša izabrana slobodna aktivnost pozitivno ili negativno utječe na vaše zdravlje. Možete napraviti i usporedbu dviju slobodnih aktivnosti - jedna koja zdravlju čini dobro i druga koja je loša za zdravlje. Napravite Power Point prezentaciju ili plakat, prezentirajte napravljeno slikom i riječju u pet minuta te na kraju prezentacije ili na poleđini papira navedite imena osoba koje su je izradile.

Prezentaciju ili plakat izradite do 23. studenoga i prijavite svoje izlaganje na mail ikjavor@gmail.com ili pošaljite poruku na broj 091 4512 551 (svoje ime, kontakt, način izlaganja i izabranu slobodnu aktivnost). Izlaganje će biti u Izviđačkom klubu Javor, Z. J. Jovanovića 21, dana 24. studenoga s početkom u 19.30 sati.

- Zdravim načinom života utječemo na smanjenje bolesti. Učinimo sami što možemo. Birajmo zdrave navike života, birajmo slobodne aktivnosti koje utječu pozitivno na naše zdravlje. Ne smijemo zaboraviti da je rak izlječiv samo ako se otkrije na vrijeme - poručuju iz GLPR-a Osijek. A.A.

Možda ste propustili...

PREDAVANJE STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA

Učenje o Crvenom križu

DVD VLADISLAVCI I OPĆINA UPOZORAVAJU

Oprezno sa spaljivanjem strništa

PANEUROPSKA UNIJA ODRŽALA TRIBINU I OBNOVILA RAD OGRANKA

Predsjednica ogranka u Osijeku Loretana Farkaš

Najčitanije iz rubrike
oglas