Osijek
GRADSKA LIGA PROTIV RAKA I IK JAVOR

Slobodnim aktivnostima do zdravlja
Objavljeno 6. studenog, 2017.

Gradska liga protiv raka Osijek i Izviđački klub Javor u suradnji organiziraju aktivnost Slobodnim aktivnostima do zdravlja te pozivaju sve građane da se odazovu na ovaj poziv i budu kreatori vlastitog zdravlja.

Sve što treba jest izabrati jednu slobodnu aktivnost prema vlastitom izboru (može i više aktivnosti) te pokazati i dokazati kako vaša izabrana slobodna aktivnost pozitivno ili negativno utječe na vaše zdravlje. Možete napraviti i usporedbu dviju slobodnih aktivnosti - jedna koja zdravlju čini dobro i druga koja je loša za zdravlje. Napravite Power Point prezentaciju ili plakat, prezentirajte napravljeno slikom i riječju u pet minuta te na kraju prezentacije ili na poleđini papira navedite imena osoba koje su je izradile.

Prezentaciju ili plakat izradite do 23. studenoga i prijavite svoje izlaganje na mail ikjavor@gmail.com ili pošaljite poruku na broj 091 4512 551 (svoje ime, kontakt, način izlaganja i izabranu slobodnu aktivnost). Izlaganje će biti u Izviđačkom klubu Javor, Z. J. Jovanovića 21, dana 24. studenoga s početkom u 19.30 sati.

- Zdravim načinom života utječemo na smanjenje bolesti. Učinimo sami što možemo. Birajmo zdrave navike života, birajmo slobodne aktivnosti koje utječu pozitivno na naše zdravlje. Ne smijemo zaboraviti da je rak izlječiv samo ako se otkrije na vrijeme - poručuju iz GLPR-a Osijek. A.A.

Možda ste propustili...

DJEČJA KREATIVNA KUĆICA

Promicanje vrijednosti preko mačevanja

ZELENI ČETVRTAK NA OSJEČKIM TRŽNICAMA

Med i aloa vera recept besmrtnosti

BAROKNI SU ZDENCI NAKON POSLJEDNJE RESTAURACIJE TEK POVREMENO BILI U FUNKCIJI

U zdencima na Trgu Svetog Trojstva ponovno potekla voda

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SVJETSKO PRVENSTVO I KIŠA OBILJEŽILI POČETAK SEZONE

Neki su novac za more s obitelji potrošili za put na utakmicu u Moskvu

2

NOVI PROBLEMI NA PROČELJU ZGRADE HNK

Derutna fasada još je jednom zaprijetila

3

RUGLO U STROSSMAYEROVOJ ULICI

Atraktivno zemljište zatrpano smećem, smrdi i obraslo u korov

oglas