Regija
ZA LIJEČENJE NEPOKRETNOG STIPE TAŠIĆA

Na turniru prikupili 29.000 kuna
Objavljeno 5. studenog, 2017.

VOĆIN

Nogometni klub Ćeralije drugi put organizirao je humanitarni malonogometni turnir za pomoć svom članu Stipi Tašiću, mladiću koji je ostao nepokretan poslije prometne nesreće u studenome prošle godine.

Na turniru održanom u sportskoj dvorani “Goran Salać” nastupilo je 25 ekipa iz Voćina, Virovitice, Mikleuša, Đulovca, Bastaja, Josipova, Podgoraca, Bjelovara, Slatine i Ćeralija. Pobjednik turnira bila je ekipa Baksuzi iz Mikleuša, koja je u finalnoj utakmici svladala ekipu MNK-a Slatina s 2:0, a u utakmici za treće mjesto Didin konak bio je bolji od Caffe bara Ana i prijatelji i pobijedio s 1:0.

– Rezultati turnira nisu bitni, jer pobijedili su svi, pobijedila je humanost. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali na turniru. Ovom smo akcijom prikupili 29.000 kuna za pomoć našem Stipi, što od kotizacija, što od donacija dobrih ljudi. Akcija se nastavlja i nećemo stati dok ne prikupimo dovoljan iznos kako bismo našem Stipi osigurali bolji život. Jučer smo dogovorili utakmicu NK Ćeralije i MNK Slatina, koja će se odigrati također u Voćinu. Još jednom zahvaljujem svima, nogometašima, sucima, donatorima i medijima koji su nas na svojim portalima popratili - izjavio je predsjednik NK-a Ćeralije Mika Tomić, koji je ekipama uručio zahvalnice za sudjelovanje.P.Ž.

Možda ste propustili...

NA BLAGDAN MALE GOSPE U VOĆINU

Došle tisuće hodočasnika

MALONOGOMETNI TURNIR I POLAGANJE VIJENACA

Delte su obilježile 27. obljetnicu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VIŠE LAŽNIH MAILOVA

Na britanskom računu i novac iz brodskog ĐĐ-a

2

VINKOVAČKE JESENI - ZRCALO HRVATSKE TRADICIJE

Ulicama prodefiliralo više od 7000 sudionika najveće folklorne svečanosti u Hrvatskoj

3

GRAD SUBVENCIONIRA ČIPIRANJE STOTINJAK PASA

Građanima prvo opomene pa kazne