Osijek
NA TRGU SLOBODE 3

Otvorena "Šmizla" – prodavaonica za ljubitelje mode i modnih dodataka
Objavljeno 5. studenog, 2017.

Nema onoga tko nije zastao ispred Šmizle, accessories prodavaonice koja je vrata kupcima otvorila u subotu na Trgu slobode 3. Nisu odoljeli ući i ponešto kupiti i pripadnici mlade, ali i starije generacije što i ne čudi, jer ponuda je iznimno bogata i raznovrsna.
- U ponudi su muške i ženske kožne torbe, poslovne i casual, potom razni zimski „program“, odnosno kape, šalovi i rukavice, a tu je i razni nakit, privjesci, ogrlice i brojne druge „sitnice“ koja će obradovati ljubitelje raznih modnih dodataka, ispričala je vlasnica Jasna Rat, dodajući da nije slučajnost da prodavaonica nosi ovaj zanimljiv, nesvakidašnji naziv. Naime, kako je šmizla među ljudima znana kao urbana djevojka koja se voli „modirati i kinđuriti“, uz spomenuti asortiman proizvoda ne čudi što je odabran upravo ovaj naziv. Dakako, osim što privlači nazivom, prodavaonica je posjetitelje privukla originalnim asortimanom koji se, kaže Rat, razlikuje od onih u drugim prodavaonicama.
- Mislim da se razlikujemo i po izboru, ali i modelima, a cijene su vrlo pristupačne. Također, pratit ćemo ono što zanima naše sugrađanke i sugrađane i očekujemo isporuku još većih količina proizvoda koje ćemo ponuditi svojim kupcima, poručila je Rat, čija je prodavaonica za kupce otvorena radnim danom od 8 do 20, a subotom od 8 do 13 sati. M. Mihelić

Možda ste propustili...

UKLANJANJE STRVINA S JAVNIH POVRŠINA U OPĆINI ČEPIN

Higijeničarski posao Veterinarskoj stanici Osijek

DODIJELJENE POTPORE U POLJOPRIVREDI I RURALNOM RAZVOJU

Niska iskoristivost sredstava