Crna kronika
ISTRAGA PUCNJAVE U ŠKOLI U SL. BRODU

Hitci u dvorištu ispaljeni iz signalnog pištolja
Objavljeno 4. studenog, 2017.

SLAVONSKI BROD

Nakon što je 14-godišnji dječak u četvrtak oko 13 sati zapucao u dvorištu Osnovne škole “Hugo Badalić” u Slavonskom Brodu, policija ga je istoga dana oko 17.40 sati pronašla i dovela u pratnji roditelja u policijsku postaju te ispitala.

- Sukladno prikupljenim saznanjima, najvjerojatnije je riječ o signalnom oružju bez projektila, koje je nakon pucnja u zrak odbačeno. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba niti opasnosti za učenike i druge osobe. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju utvrđivanja bitnih okolnosti u vezi sa spomenutim događajem te podnošenjem odgovarajućih izviješća - doznajemo od Kate Nujić, glasnogovornice Policijske uprave brodsko-posavske. Podsjetimo, dječak je pucao u dvorištu škole, a buka signalnog pištolja uznemirila je ostalu djecu.

Ove godine već su u nekoliko navrata djeca donosila oružje, ali i bombe u škole u Hrvatskoj. Sredinom rujna 16-godišnjak je došao sa zračnom puškom i bocama razrjeđivača u školu u Topolovcu, na području Siska. Pozvana je policija koja ga je svladala prije no što je išta uspio učiniti, te ga privela.S.Lacić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TRAGEDIJA U BOCANJEVCIMA

Smrtno stradao 60-godišnjak

2

ČETVERO LOPOVA ULAZILI U OTKLJUČANE KUĆE U MJESTU KOZARAC

Dijete, maloljetnik i par krali iz kuća u Baranji

3

INTERNETSKA PRIJEVARA

Đurđi dala 23 tisuće kuna za trošak kredita