Regija
ODRŽANA PRVA RADIONICA

“Niste sami” i za djecu i za treću dob
Objavljeno 3. studenog, 2017.

STARI JANKOVCI

U Starim Jankovcima održana je prva od tri kreativne radionice koje će biti organizirane u sklopu projekta “Niste sami” kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Radionicu je vodila članica Udruge Hrvatska žena Karmela Kapular, a na radionici je bila 31 osoba. Voditeljica je polaznicima objasnila da će se raditi oslikavanje boca akrilnim bojama božićnim motivima. Nakon što je demonstrirala i objasnila postupak svaki je polaznik dobio bocu i sami su birali motive i boje kojima žele raditi.

Na radionici su bile zastupljene zaista sve dobne skupine, od djece od dvije godine do osoba starije životne dobi.

Sredstva za projekt “Niste sami” odobren je na natječaju “Superseniori” koji je bio namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije te Grada Zagreba.

Projekt se financira sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz Razvojnu suradnju u području filantropije i zakladništva u okviru Tematskog fonda “Demokratizacija i razvoj civilnoga društva 2.0”.M.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ŠTO S NEKRETNINOM KOJU NASLJEDNIK NE ŽELI

Kuću s teretom nasljednik neće pa pripadne zajednici

2

GRADSKI SPORTSKI PARK

Unatoč skepticima “priča” oko novog stadiona ide dalje

3

EU DAJE NOVAC ZA 224 HRVATSKE OPĆINE I GRADA

Wifi hotspotovi Babinoj Gredi, Županji, Cerni...