Osijek
OPĆINA BILJE ULAŽE U MLADE

Stipendiraju učenike i studente
Objavljeno 3. studenog, 2017.

Uspješne biljske srednjoškolce i studente zasigurno je obradovala vijest da će ih Općina i ove godine nagraditi stipendijama i na taj način im poručiti da cijeni njihov trud, rad i zalaganje.

Naime, Općina Bilje u četvrtak, 2. studenoga, u Glasu Slavonije objavila je natječaje za dodjelu stipendija studentima te učenicima srednjih škola s područja Općine za akademsku godinu 2017./2018. Stipendije u iznosu od 400 kuna mjesečno dodijelit će se svim redovitim studentima prve godine kojima je to prvi upis u prvu godinu studija, dok će 800 kuna mjesečno primati redoviti studenti viših godina koji su položili sve ispite iz prethodne akademske godine.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi studenti državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Općine Bilje koji nisu korisnici neke druge stipendije ili studentskog kredita, a studiraju u RH ili inozemstvu. Za 15 učeničkih stipendija u visini 400 kuna mjesečno mogu konkurirati učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda srednje škole s najmanje vrlo dobrim prosjekom ocjena prethodne godine koji se školuju na području RH. Ne smiju biti ponavljači, korisnici neke druge stipendije, ili učeničkog kredita, a moraju biti državljani RH s prebivalištem na području Općine Bilje.

Svi uvjeti prijave, rokovi i detalji natječaja dostupni su na web-stranici Općine Bilje www.bilje.hr. Natječaj traje 15 dana od dana objave u Glasu Slavonije. J. Pejaković

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
oglas