Mozaik
UOČI KONCERTA U ARENI ZAGREB

Dubioza kolektiv objavit
će dokumentarac
Objavljeno 2. studenog, 2017.
Parter je rasprodan, povoljnije ulaznice za tribine u prodaji do 5. studenoga

Preseljenje koncerta iz Doma sportova u Arenu Zagreb 17. studenoga, povećalo je već golem interes publike koja se brzo pobrinula da sve karte za parter budu rasprodane. Trenutačno se u ponudi nalazi još svega 20 % kapaciteta donje tribine te nešto više ulaznica za gornju tribinu. Navedeni sektori mogu se kupiti prema povoljnijim cijenama od 110 za donju i 90 kn za gornju tribinu sve do nedjelje, 5. studenoga. Od ponedjeljka cijene će im iznositi 130, odnosno 100 kn i ostat će na snazi do isteka zaliha.

 

 

Uoči najtraženijeg hrvatskog samostalnog koncerta Dubioze te objave novog studijskog albuma “Pjesmice za djecu i odrasle”, bend će premijerno prikazati svoj prvi dokumentarac. “Film za djecu i odrasle” prati snimanje novog albuma Dubioze kolektiva i kombinira dokumentarne snimke rada u studiju s biografskim materijalom.

- U filmu smo željeli pokazati kako funkcionira bend i kako je kompletan sustav našeg rada baziran na “uradi sam” principu – izjavili su članovi benda. Redatelj filma je Midhat Mujkić, a grupa će ga objaviti online na svojim platformama u nedjelju, 12. studenoga.

Također, prošli tjedan Dubioza kolektiv predstavila je partnerstvo s Viberom koje donosi Dubiozin Public account te Viber bot, no i 16 animiranih stickera koji se mogu skinuti besplatno. Stickeri su osmišljeni od strane Dubioze, animirani rukom Vedrana Mujagića, člana benda, i sasvim su personalizirani, a u samo nekoliko dana na svoje mobitele ih je skinulo više od 200.000 ljudi.

Dubiozin premijerni dolazak u Arenu bit će njihov najmasovniji nastup i, prema svemu sudeći, jedan od najvećih koncerata u novijoj hrvatskoj povijesti. Podsjetimo, novi susret benda i ovdašnje publike trebao se dogoditi u Velikom Domu sportova, ali je taj prostor bio rasprodan čak 26 dana prije održavanja pa je sve preseljeno u najveću hrvatsku dvoranu - Arenu Zagreb. T.Kvorka

ZAMJENA ULAZNICA ZA ARENU

Ulaznice za Dom sportova vrijedit će za Arenu i to isključivo za sektor parter. Ako će vlasnici ovih ulaznica žele na neki od druga dva sektora (donja ili gornja tribina), trebaju se javiti na mail  info@laa.hr najkasnije do petka, 3. studenoga, gdje će dobiti upute kako zamijeniti svoje ulaznice.

Možda ste propustili...

HDU TOP-LISTA FIZIČKE PRODAJE

Album Crvene jabuke najprodavaniji

PUSSY RIOT GOSTOVAO U ZAGREBU

Treba nam revolucija na velikom ekranu!

Najčitanije iz rubrike