TvObzor
SUPERTALENT: EMISIJA UŽIVO OTKRIVA PRVE FINALISTE

Žiri odabrao 60 najboljih
Objavljeno 3. studenog, 2017.

Nakon što smo kroz šest audicijskih emisija “Supertalenta” pratili brojne zanimljive i nevjerojatne talente, žiri je odabrao 60 najboljih koji od ove nedjelje nastavljaju svoje natjecanje u emisijama uživo. Polufinalisti započinju borbu za naklonost publike, ali i naklonost žirija kroz narednih šest polufinalnih emisija.

Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji, koju će gledatelji Nove TV imati priliku pratiti uživo iz zagrebačkog studija, svoju priliku za finale showa imat će deset točaka, a samo dvoje najboljih proći će dalje. Ona točka koja u svakoj od polufinalnih emisija osvoji najveći broj glasova publike odlazi direktno u finale “Supertalenta”. Sljedeće dvije točke s najvećim brojem glasova publike stat će pred žiri koji će odlučiti koja točka će kao druga ući u finale. Dvanaest točaka koje će se tijekom polufinalnih emisija izboriti za prolazak dalje, u velikom finalu 17. prosinca, borit će se za pobjedu i osvajanje vrijedne novčane nagrade od 200 tisuća kuna i laskavu titulu petog hrvatskog supertalenta!

Među prvima koji će probiti led u prvoj emisiji “Supertalenta” uživo bit će i Martin Kutnar, talentirani mladi glazbenik kojemu je mjesto u polufinalu osigurao Janko stisnuvši zlatni gumb. Opasna konkurencija Martinu će biti i beogradski glazbenik Dejan Ćosić koji je na audiciji žiri ostavio u čudu svojim talentom sviranja na češlju. S emotivno snažnim nastupom na audiciji Niko Milan osvojio je srca gledatelja izvevši pjesmu posvećenu bivšoj supruzi. Hoće li Niko u prvoj emisiji uživo nastaviti u istom tonu, ili će se nastupiti s nečim novim, ostaje nam vidjeti.

Od plesača vidjet ćemo sjajne hip hopere, Trinity&CO, mladu grupu plesača iz Rijeke, stepere iz skupine Step boys iz Zagreba te plesača Marija Nebošenka koji je također oduševio žiri. Vidjet ćemo i talentiranu Anju Bijelić koja se predstavila akrobacijama na letećem obruču, šestogodišnjeg Ninu Avdića koji zna glavne gradove svih država na svijetu, jake momke iz skupine Street workout Rugvica, a bit će zanimljivo vidjeti koje nove vratolomije će izvesti akrobati Filip Kržišnik i Blaž Slanič, kao F&B acrobatic.

Prvu emisiju uživo, u kojoj ćemo doznati tko su prvi finalisti “Supertalenta”, ne propustite u nedjelju od 20 sati na Novoj TV. A. Andrejek