Mozaik
U HRVATSKOJ SAMO DVA KONCERTA

2Cellos rasprodali europsku turneju
Objavljeno 2. studenog, 2017.

Svjetski poznati violončelistički dvojac – 2Cellos u sklopu svoje svjetske turneje “Score” planiraju održati dva koncerta u Hrvatskoj sljedeće godine i to – 16. ožujka u splitskoj Spaladium Areni, te 23. ožujka 2018. u zagrebačkoj Areni. Na turneji promoviraju novi album “Score“, objavljen u ožujku ove godine koji je u potpunosti posvećen filmskoj glazbi. Singl i spot, kojim je najavljen istoimeni album, tema je iz filma "Igre prijestolja", snimljen u Dubrovniku. Na albumu se nalaze još skladbe poput "May It Be" iz "Gospodara prstenova", "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic , "Now We Are Free" iz "Gladijatora", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce" i "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja."

Od srpnja ove godine Hauser i Šulić na svjetskoj su turneji u sklopu koje putuju po Europi koja je rasprodana, po Japanu, a od siječnja 2018. nastavljaju po SAD-u. Publika u Hrvatskoj sljedeće godine uživat će u izvedbama s ovog albuma na velikim koncertima u Splitu i Zagrebu. Dečki iz 2Cellos godinama pune svjetske koncertne dvorane i surađivali su s najvećim facama iz glazbene industrije od gitarista Steva Vaija, Eltona Johna, Zucchera, Red Hot Chili Peppers, poznatog pijanista Lang Langa. Tako su nedavno u Rimu bili gosti na "Celebrity Fight Night", gala koncertu u rimskom amfiteatru. Pred slavnim gostima odsvirali su "Game of Thrones", s Bocellijem "Funiculi Funicula", a sa Stevenom Tylerom iz Aerosmitha odsvirali su pjesme: "Dream On" i "Walk This Way". Uz naše violončeliste, nastupio je niz poznatih glazbenika među kojima i Elton John s kojim su i ranije surađivali.

Svoj posljednji nastup u Zagrebu održali su prošle godine na Tomislavcu, gdje se okupilo više od 50.000 ljudi, a u Splitu su nastupili 2012. godine na rivi. Ulaznice se već nalaze u prodaji u sklopu sustava Eventim. Ulaznice za Split kreću se po cijenama u rasponu od 150 do 590 kn, a za Zagreb od 190 do 750 kn. T.K.

Ulaznica za Zagreb i Split još ima putem Eventima

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike