Crna kronika
U OSIJEKU U NEDJELJU OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

Sudar dvaju auta na Gajevu trgu
Objavljeno 30. listopada, 2017.

OSIJEK - Najmanje su dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u nedjelju u prijepodnevnim satima dogodila na Gajevu trgu u Osijeku. Do izravnog sudara automobila došlo je oko 9.30 sati između Radićeve ulice i cestovnog ulaza na gradsku tržnicu. Riječ je o cesti koja prema središta Osijeka ima dva kolnička traka, a u suprotnom smjeru, od Radićeve prema Donjem gradu, jedan kolnički trak. Zbog još neutvrđenih razloga došlo je do sudara Citroena Picasso i Audija A4, oba osječkih registracija. Zbog siline udara na oba vozila aktivirani su vozačevi zračni jastuci.

Već pri pogledu na oba automobila bilo je jasno da je brzina bila poprilična. I na Citroenu i na Audiju uništeni su prednji lijevi dio, s tim što je od siline udara na Audiju otpao prednji lijevi kotač, a zbog naknadnog udara u “bankinu” stražnji desni kotač je savijen. Na Citroenu je također teško oštećen prednji lijevi dio. Kotač nije polomljen kao na Audiju, ali je savijen.

Zbog ozljeda koje su pretrpjeli vozači na mjesto nesreće došlo je vozilo Hitne pomoći, čija je ekipa pomogla unesrećenima i prevezla ih u KBC Osijek. Nakon liječničke intervencije djelatnici PU osječko-baranjskepočeli su očevid. Nakon očevida znat će se tko je skrivio ovu nesreću u širem središtu Osijeka.

U vrijeme sudara kolnik je bio suh, za razliku od poslijepodnevnih sati, kada se dogodila prometna nesreća u Osječkoj ulici u Josipovcu, gdje je došlo do slijetanja vozila u kanal.M.Bugarić

Možda ste propustili...

ZAPLJENA DROGE U PAKRACU I PLETERNICI

Od troje dilera oduzeta "trava"

NESREĆA NA RADU U TVRTKI U DARDI

Djelatnici stroj za proizvodnju soka ozlijedio ruku

ČETIRI POŽARA NA OTVORENOM PROSTORU NA VUKOVARSKOM PODRUČJU

Izgorjela šuma, šljive i vinograd