Crna kronika
OSJEČKO-BARANJSKE PROMETNICE

U samo osam sati zaustavljeno 108 prebrzih vozača
Objavljeno 28. listopada, 2017.

OSIJEK - U četvrtak od 10 do 18 sati policajci su u Osječko-baranjskoj županiji imali akciju usmjerenu na prebrze vozače. Pri tome su ih evidentirali čak 108! Ukupno je u akciji zabilježeno 120 prometnih prekršaja, tako da se samo 12 prekršaja odnosilo na neke druge “grijehe” u prometu. Tijekom provođenja pojačanih mjera dogodile su se četiri prometne nesreće, u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena, a jednoj od četiri nesreće uzrok je bila neprilagođena brzina.

Iz policije ističu da je jedan od najčešćih uzroka prometnih nesreća nepropisna i neprilagođena brzina, a često se pritom radi o prometnim nesrećama s najtežim posljedicama. Da bi se smanjila stradavanja zbog prebrze vožnje, iz policije najavljuju da će 30. listopada od 14 do 18 sati u Osječko-baranjskoj županiji ponovno biti provedena akcija usmjerena baš na prekoračenje brzine.

- Cilj je akcije osim represivno djelovati i preventivno na sve vozače, zbog čega tu akciju i najavljujemo. Akcija će se provesti na raznim lokacijama, kako u naseljenim mjestima tako i izvan naselja. Tijekom nadzora brzine koristit će se svi raspoloživi uređaji - kažu iz Policijske uprave osječko-baranjske.S.Lacić

Možda ste propustili...

NOĆNI OKRŠAJ U ORAHOVICI

Tukli se šakama i palicama u kafiću

VELIKA ZAPLJENA DROGE KOD SPLITA

Uhićen sa 50 kilograma marihuane

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOĆNI OKRŠAJ U ORAHOVICI

Tukli se šakama i palicama u kafiću

2

A NIJE HTJELA U MJENJAČNICU

Mijenjala eure u kune i ostala bez 1700 kn

3

UDARIO U ŽIVOTINJU

Naletio Quadom na divlju mačku i slomio ruku