Crna kronika
BIZARNA OZLJEDA NA PRUZI

Spašavala psa pa je udario putnički vlak
Objavljeno 24. listopada, 2017.

ČAKOVEC - U ponedjeljak oko 18 sati u Čakovcu, na željezničkog pruzi Čakovec - Mursko Središće, došlo je do naleta putničkog vlaka na 57-godišnjakinju. Policija je očevidom utvrdila da je žena šetala psa uz željezničku prugu. U jednom trenutku pas se našao između tračnica, a kako je baš tada nailazio vlak, 57-godišnjakinja je psa uspjela maknuti s pruge. Nesretna žena ipak nije mogla izbjeći vlak koji ju je udario i odbacio nekoliko metara od pruge. O nesreći je obaviještena Hitna pomoć koja je 57-godišnjakinju prevezla u Županijsku bolnicu Čakovec. Nakon liječničke intervencije žena je zbog zadobivenih teških ozljeda zadržana na liječenju. Život joj, srećom, nije ugrožen. Zbog obavljanja očevida željeznički putnički promet na spomenutoj relaciji kasnio je 130 minuta.

Istoga dana u Ulici Brodec, u Vratišincu, oko 16 sati, došlo je do prometne nesreće na prijelazu ceste preko željezničke pruge u kojoj se 51-godišnji vozač automobila čakovečkih registarskih oznaka, nije zaustavio ispred pružnog prijelaza na kojem nema branika ili polubranika, kao ni uređaja za davanje svjetlosnih i zvučnih signala, nego je nastavio vožnju. U trenutku prelaska preko željezničke pruge na njegovo vozilo naletio je putnički vlak koji prometuje na relaciji Čakovec - Lendava. Srećom, u ovoj prometnoj nesreći vozač automobila i 42-godišnji strojovođa nisu ozlijeđeni, kao ni putnici u vlaku.

Zbog obavljanja očevida željeznički putnički promet na spomenutoj relaciji kasnio je 65 minuta. Protiv vozača automobila podnesena je prekršajna prijava.S.Lacić

Možda ste propustili...

KAZNENO PRIJAVLJENA DVOJICA TALIJANA

U kombiju prevozili 107 štenaca!

REAGIRANJE PU BRODSKO-POSAVSKE

Policajka učenicu nije pljusnula

Najčitanije iz rubrike