Regija
DOŠLI I UČENICI IZ KUŠEVCA I ŠIROKOG POLJA

Jesenski sajam u Ćolnićevoj
Objavljeno 23. listopada, 2017.

ĐAKOVO  - U nastavno-sportskoj dvorani Škole Josipa Antuna Ćolnića, održan je drugu godinu zaredom Jesenski sajam, na kojem se okupilo oko 800 posjetitelja i sudionika.

Unatoč veličini sportske dvorane, slobodno je mjesto bilo teško naći. Prvi su put na Sajmu u Đakovu sudjelovali i učenici iz Kuševca i Širokog Polja. Ponuda na štandovima bila je raznolika. Osim ugodnih mirisa palačinki, kolača, kokica, kulena i lepinjica, koji su se širili po cijeloj dvorani, moglo se tu pronaći i umjetničkih slika, oslikanih torbi, različitih suvenira, nakita, metli, drvenih konjića, kompota, ali i licitarskih proizvoda.

Sajam je rezanjem vrpce otvorio ravnatelj škole Zvonko Belvanović, župnici iz Đakova i Kuševca blagoslovili su proizvode, a za što bolji doživljaj pobrinuo se “preuzivšeni dobošar” i Mali zbor pjesmom. Nakon završetka sajma stručni je sud proglasio najljepše uređena prodajna mjesta. Prvo mjesto osvojio je 7. razred iz Širokog Polja, drugo mjesto 4. razred također iz Širokog Polja, a treće mjesto osvojio je 4.b razred OŠ J. A. Čolnića. Organizatorica sajma bila je učiteljica Maja Nikačević, a veliku pomoć imala je u ostalim učiteljima i učenicima Ćolnićeve škole. M. Muškić

800

posjetitelja i sudionika slilo se u nastavno-sportsku dvoranu Škole Josipa Antuna Ćolnića

Najčitanije iz rubrike