Autoglas
SIGURNA VOŽNJA

Rain-X za kompletnu zaštitu automobila
Objavljeno 24. listopada, 2017.
Autopraonice Slavonija nude sredstvo koje stvara vodoodbojni sloj koji kemijski prianja uza sve vanjske površine automobila

Stigla nam je jesen u pravom smislu te riječi. U ponedjeljak se tako moglo vidjeti kako kombinacija kiše, blata i lišća na cesti utječe na vanjštinu automobila, odnosno stvara prljavštinu. Da se ne bi vozili “umuljani”, rješenja su praonice automobila, a ako želite to ekspresno napraviti, posjetite “Autopraonice Slavonija”. Dovoljno je nekoliko žetona ili kuna da se blato ili lišće makne s automobila.

S obzirom na kišno razdoblje koje je pred nama, potrebno je nešto učiniti s vanjskom površinom vozila, uključujući i vjetrobransko staklo, kako bi vožnja tijekom lošeg vremena bila sigurnija.

- Usluga Rain-X Complete Surface Protectant nudi kompletnu zaštitu za vaše vozilo. Upotrebom Rain-X robne marke na vozilu se stvara vodoodbojni sloj koji kemijski prianja uza sve vanjske površine vozila, uključujući staklo, boju, krom i plastiku - doznajemo od Damira Bačevine, direktora “Autopraonice Slavonija”, koja se nalazi na tri lokacije u Osijeku: Leopolda Mandića bb, Svilajska bb te Kneza Trpimira bb. Bačevina dodaje kako je Rain-X Complete Surface Protectant njihovo najsjajnije i najtrajnije sredstvo za zaštitu. Nakon primjene površinski aktivne polimerske molekule Rain-X Completea odmah prianjaju i lijepe se na površinu vozila. Nakon 24 sata Rain-X Complete zapravo se stvrdne, što omogućava još bolje prianjanje, dugotrajniju i bolju zaštitu vozila. Tretman ovim sredstvom pomaže izravnati mikroskopske neravnine površine tretiranog vozila, što povećava sjaj i vodoodbojnost.

Rain-X Complete Surface Protectant sa svojom renomiranom i naprednom vodoodbojnom tehnologijom razvijen je prvi u branši, ponijevši titulu najinovativnijeg proizvoda uz najveću prodaju diljem svijeta.

Što se tiče primjene programa Rain-X, prvo je potrebno koristiti program “Pranje”, pri čemu mlaznicom temeljito operemo vozilo, uklanjajući sve naslage i zaprljanja na vozilu. Nakon što je vozilo oprano, slijedi korištenje programa “Rain-X”, pri čemu udaljimo mlaznicu 30 centimetara od vozila te Rain-X nanesemo na sve vanjske površine vozila. Treći korak je korištenje programa “Ispiranje”, kada temeljito ispiremo vozilo. Bitno je naglasiti da pri ispiranju, za bolji učinak, počinjemo od krova prema nižim dijelovima vozila. Savjet nekima nije potreban, no prema viđenom u praksi treba ga naglasiti!M.Bugarić

Možda ste propustili...