Sport
ODBOJKA

Naporno za osječki dvojac
Objavljeno 20. listopada, 2017.

Odbojkaški ligaši igraju utakmice 3. kola. Uoči njih osječki su superligaši imali i jake uvertire. Tako su u petak navečer odbojkašice Osijeka u Kaštel Starom igrale utakmicu Superkupa protiv Marina Kaštela, s kojom i odmjeravaju snage u sklopu 3. kola (subota, 15 sati). Nova Gradiška je domaćin Poreču (19), a preostali parovi su Kaštela Cemex - Rijeka CO i Olimpik (Zagreb) - Mladost (Zagreb).

Radni petak imali su i odbojkaši s Drave. Mursa-Osijek je u Daruvaru trebala potvrditi proboj u četvrtfinale domaćeg Kupa, a danas (18) čeka je obračun kod lidera prvenstva, zagrebačke Mladosti. Još igraju: Medicinar (Zagreb) - Rijeka, Mladost Ribola Kaštela - Centrometal (Črečan) i Kitro Varaždin - Sisak.

U nedjelju (19) na programu je derbi Prve lige odbojkašica. Vukovar dočekuje Đakovo, a oba sastava su dosada osvojila šest bodova, stoga će bolji iz ovog ogleda biti malo usamljeniji na vrhu. Ostali parovi su: Drenova - Rockwool (Rovinj), Zadar - Azena Velika Gorica i Brda (Split) - Kostrena. Kod prvoligaša sastaju se Zadar - Croatia (Zagreb) i Rovinj - Trnje (Zagreb). N.B.

Možda ste propustili...

PRVA POLUFINALNA UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Brokeri napravili prvi korak prema finalnoj seriji

OSMINA FINALA KUGAČKOG KUPA HRVATSKE

Ženski slavonski dvojac bez naklonosti kuglica

Najčitanije iz rubrike