Osijek
PREDSTAVLJENI UMJETNIČKI I ZNANSTVENI PROJEKTI

Dan otvorenih vrata UAOS-a privukao tristo posjetitelja
Objavljeno 20. listopada, 2017.

Umjetnička akademija u Osijeku na jedan je dan otvorila svoja vrata za sve zainteresirane građane. Cjelodnevni program, pod vodstvom prodekanice za nastavu i studente, izv. prof. art. dr. sc. Antoanete Radočaj–Jerković, bio je iznimno bogat te su se javnosti predstavili studiji na preddiplomskoj i diplomskoj razini, kao i specijalistički poslijediplomski studiji i programi cjeloživotnog učenja.

Javnost se mogla pobliže upoznati i s umjetničkim, ali i znanstvenim projektima studenata i profesora akademije. Svih pet odsjeka – za glazbenu umjetnost, za kazališnu umjetnost, za likovnu umjetnost, za novu glazbu i za primijenjenu umjetnost, kroz svoj su program predstavili svoje posebnosti.

I knjižnica je akademije bila otvorena za razgledavanje i uvid u bogatu građu časopisa, rukopisa, radova...

Poslijediplomski sveučilišni studij sa svoja četiri smjera (Muzikoterapija, Dramaterapija, Art terapija i Terapija pokretom i plesom), također je predstavljen, a otvoren je i rok za podnošenje prijava.

Dan otvorenih vrata privukao je gotovo 300 posjetitelja, u prvom redu vjerojatno buduće studente, ali i ostale građane, pa i vrtićku djecu, učenike osnovnih i srednjih škola koji su imali prilike vidjeti i čuti mnogo toga o Umjetničkoj akademiji. N.Vek.

Možda ste propustili...

2. KONGRES HRVATSKOG DRUŠTVA ZA BUBREG OKUPIO 250 NEFROLOGA

Kroničnu bubrežnu bolest ima 12 % populacije u RH, a mnogi ne znaju da su bolesni

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana