Sport
RIJEKA GOSTUJE KOD AUSTRIJE BEČ

Europa ne prašta pogreške
Objavljeno 19. listopada, 2017.

Austrija Beč ljetos je na putu do skupina Europske lige zaustavila Osijek, no Riječani večeras imaju prigodu osvetiti bijelo-plave. Momčad Matjaža Keka u 3. kolu Europske lige u četvrtak (21.05 sati) gostuje kod Bečana i traži prvu ovosezonsku pobjedu u Europa ligi. Nakon poraza od AEK-a i Milana, hrvatski prvak ide po tri boda usred Austrije.

- Očekivanja su velika, ali ne treba nas zavarati njihova lošija forma u posljednje vrijeme. Ova utakmica bit će drugačija. Moramo biti pravi, agresivni, stajati blizu igrača, dati maksimum i rezultat će doći - poručio je uoči odlaska za Beč veznjak Rijeke Domagoj Pavičić.

Austrijanci su u prva dva kola na eurosceni uzeli bod, kod kuće su poraženi od Milana (1:5), a potom su igrali neodlučeno kod AEK-a (2:2).

- Ušli smo u Europsku ligu s očekivanjima i moramo početi skupljati bodove. Igramo protiv dobrog, organiziranog i čvrstog protivnika. Ne trebamo se bojati i možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Možemo obećati da ćemo dati maksimum - dodao je branič hrvatskog prvaka Robert Punčec.

Matic Črnic je pak naglasio kako Rijeka mora biti prava jer "Europa ne prašta pogreške."

- Moramo skupljati bodove jer jedino tako možemo napredovati. Moramo dobro ući u utakmicu i ići po tri boda. Europa ne prašta pogreške. Vidjeli smo na primjeru Maribora i sigurno je da će biti jako teško - zaključio je Črnic. I. Li.

Možda ste propustili...

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

IZBORNICI USTRAJNI U SVOM ZAHTJEVU

Odluka o broju igrača 22. travnja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana