Mozaik
25. IZDANJE BIPA FASHION.HR

Luka Grubišić slavi 15 godina karijere
Objavljeno 19. listopada, 2017.

Na pisti 25. izdanja BIPA FASHION.HR-a točku na 'i' četverodnevnog slavlja mode stavit će Luka Grubišić, dizajner koji ove sezone slavi 15 godina rada. U povodu jubilarne obljetnice, a pod pokroviteljstvom branda Silan, publiku će počastiti retrospektivom svojih najznačajnijih kreacija i minikolekcijom novog dizajna. Među komadima koji su mu u kroz karijeru najviše prirasli srcu, naći će se nekoliko popularnih uspješnica, ali i kreacija koje nikada nisu vidjele svjetla reflektora.

“Mislim da će publiku BIPA FASHION.HR-a oduševiti količina boje odjevnih predmeta. S toliko različitih lookova iz mnogo kolekcija želim složiti jednu smislenu priču i proslaviti svoj rad na što bolji način pa se i nova kolekcija mora uklopiti s retrospektivom. Jednoj bogatoj i raskošnoj reviji od 40-ak starih kreacija ova minikolekcija bit će šlag na torti”, najavljuje Luka Grubišić, koji uvijek posebnu pozornost pridaje reviji kao cjelokupnoj viziji mode koja ne uključuje samo odjeću, nego i modne dodatke, styling i glazbu. Dizajner branda LukA poznat po komadima promišljenim do posljednjeg detalja, ove je sezone novom minikolekcijom odlučio osvojiti obožavateljice svog dizajna bogatom zlatnom ručno šivanom čipkom i glamuroznim pristupom svakom odjevnom predmetu. Bogato, upečatljivo i raskošno – tako jesen i zimu vidi dizajner, koji se novim haljinama nadovezuje na retrospektivu te pomalo koketira s barokom u želji da postigne što glamurozniju i senzualniju kolekciju.

Modna publika slavljeničku će modnu priču Luke Grubišića pogledati posljednjeg dana BIPA FASHION.HR-a. Od 24. do 28. listopada u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma nove kolekcije predstavit će i druga sjajna imena hrvatske modne scene Robert Sever, Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Marina Design, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.J.Kn.

Publiku će počastiti retrospektivom svojih najznačajnijih kreacija i minikolekcijom novog dizajna

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike