Mozaik
KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Thompson u Osijeku u subotu, 28. listopada
Objavljeno 19. listopada, 2017.

Na konferenciji za novinare u povodu koncerta Marka Perkovića Thompsona, koji će se održati u subotu, 28. listopada s početkom u 20 sati u dvorani Gradski vrt, govorili su Tomislav Korov, direktor tvrtke Tobler, Mirela Šimara, predsjednica i tajnica tvrtke Tobler i Melita Dobošević ispred tvrtke Flabellum kao suorganizatorice koncerta.

- Tvrtke Tobler i Flabellum godinama surađuju na velikim projektima. Konkretno, u Osijeku odradili smo koncerte Zdravka Čolića, Miroslava Škore, Prljavog kazališta i ostalih, a surađujemo i na nekim zajedničkim projektima. Marko Perković Thompson ove je godine na turneji diljem Hrvatske, nedavno je najbliže vama bio u Kutjevu, a sljedeći je ovaj koncert u Osijeku - najavila je Dobošević.

- Nadamo se i očekujemo da će dvorana biti puna, a možete očekivati i iznenađenja koja smo priredili kad je riječ o produkciji - kratko je rekao Korov.

Ulaznice, po cijeni od 80 kuna za parter i 90 kuna za tribine, mogu se kupiti u sustavu Ticketshop.hr i na svim Ticketshop ovlaštenim prodajnim mjestima, kao i na sljedećim prodajnim mjestima: Osijek - dvorana Gradski vrt (cafe-bar Pit Line), hotel Waldinger, Lounge bar Waldinger (Portanova), Cafeteria Blue Angels; Vukovar - Hotel Lav; Baranja - TZ Bilje; Donji Miholjac - Turistička zajednica D. Miholjac; Našice - hotel Park Panolija; Đakovo - FILM caffe; Vinkovci - Fitness centar ZARA; Ilok - cafe-bar Cinema.

- Očekujemo da će koncert biti dobar, mislim da su Thompsonove pjesme svima dobro poznate. Uložili smo mnogo truda i energije i očekujemo samo najbolje - zaključila je Melita Dobošević. A. Andrejek

Ulaznice, po cijeni od 80 kuna za parter i 90 kuna za tribine, mogu se kupiti u sustavu Ticketshop.hr

Najčitanije iz rubrike