Dome slatki dome
NOVI TUŠEVI

KIša kapljica u kupaonici
Objavljeno 19. listopada, 2017.

Čisti, linearan dizajn novog raspona tuševa hansgrohe Raindance E stvara upečatljivo obilježje u modernom kupaonskom okruženju. U suradnji s dizajnerima iz studija Phoenix Design, brend je kreirao nadglavne tuševe i cijevi tuša koje kombiniraju izdašne površine i kvalitetne materijale sa sofisticiranim performansama vode.

Zahvaljujući poboljšanoj Air tehnologiji, kvadratni, nadglavni tuš veličine 30x30 centimetara proizvodi kišu punih, mekanih kapljica. Mlaznice za raspršivanje raspoređene su na poseban način kako bi se osiguralo da je tijelo u potpunosti obavijeno vodenim plaštom. Nadglavni se tuš hansgrohe Raindance E s diskom za raspršivanje veličine 40x40 centimetara neprimjetno stapa sa stropom, pružajući time osjećaj blagotvornog kišnog rominjanja.

Cijev tuša kombinira impozantan nadglavni tuš, plosnati držač tuša i termostat u impresivnu cjelinu te dolazi u dvije duljine za više instalacijskih mogućnosti.

Mnoge komponente raspona tuševa Raindance E nude brojne mogućnosti za raspored izvan tuš-kabine, olakšavajući time ispunjavanje individualnih želja kupaca. U situacijama u kojima je jedini izvor vode prilagodljivi ručni tuš, set za tuširanje Unica E, s ravnom tuš-konzolom, kliznim držačem i odgovarajućom posudom za sapun, elegantno je rješenje.

Puristički dizajn hansgrohe Raindance E tuševa idealno se podudara s novim rasponom miješalica hansgrohe Metropol, setovima hansgrohe ShowerSelect i hansgrohe ShowerTablets ili novom kontrolom tuširanja hansgrohe RainSelect.

Na rang-listi “Međunarodnog foruma dizajna (iF)“, a u konkurenciji najboljih svjetskih tvrtki za dizajn, grupa Hansgrohe je na visokom 6. mjestu. J.Kn.

Možda ste propustili...

KINOLOŠKO DRUŠTVO ČEPIN

Uspješno odradili ispite sa psima

OPLEMENJIVANJE VRTA BILJKAMA

Skladna okućnica puna cvijeća

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORNITOLOŠKO PRVENSTVO U POREČU

Dražen Dokletal najuspješniji osječki izlagač

2

PRIČA O KREVETU

Drveni stilski krevet je vječan

3

USKLAĐIVANJE BOJA S JELIMA

Kako božićnu večeru učiniti još intimnijom?